Vacancy

Stagiair(e) Finance & Operations

De organisatie

In een wereld waarin kennis, ondernemerschap en innovatie elkaar versterken wordt hard gebouwd aan de hotspot op het gebied van smart services.

De Brightlands Smart Services Campus Heerlen wil een ecosysteem op Europees niveau zijn met een hoog innovatief vermogen en ondernemerschap. Multinationals als APG en Accenture, regionale bedrijven en start-ups die belang hebben bij smart service innovaties voelen zich aangetrokken, en getalenteerde mensen studeren er graag en vinden er een uitdagende carrière.

De campus is volop in ontwikkeling met onder meer het project Techruption. Dat is een nieuw programma waarin grote en kleine bedrijven en organisaties, start-ups en wetenschappelijke instituten gezamenlijk bouwen aan technologische innovaties rondom blockchain en kunstmatige intelligentie en werken aan slimme oplossingen om (de gevolgen van) klimaatverandering tegen te gaan.

Tot 2025 wil de campusorganisatie 2.000 nieuwe banen, 100 nieuwe bedrijven realiseren en 1.600 studenten aantrekken.

De functie

Tijdens deze stage draai je mee in het team Finance & Operations. Mogelijke opdrachten zijn:

  • (verder) Vormgeven van het Treasury beleid;
  • Het inrichten van een contracten-module;
  • Het opstellen van periodieke (financiele) managementrapportage;
  • Mede uitvoeren van de dagelijkse werkzaamheden.

 

De kandidaat

Meewerken staat voorop en stageopdrachten vloeien voort uit de activiteiten van dat moment. De uit te voeren werkzaamheden variëren sterk van aard en niveau en verschillen vaak per dag. Dit vraagt dus om een flexibele en ondernemende instelling. Andere eisen:

  • Je studeert aan een relevante HBO, op het gebied van Bedrijfseconomie of Accountancy;
  • Je bezit goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden;
  • Je hebt organisatievermogen en bent stressbestendig;
  • Je kunt goed zelfstandig werken, maar ook in teamverband;
  • Je bent proactief en hebt doorzettingsvermogen.

 

Je identificeert je met onze kernwaarden en draagt deze actief uit: Klantgericht, Ondernemend, Persoonlijk, Professioneel en Flexibel.

Solliciteren

Je kunt solliciteren door je CV met motivatie te sturen naar Bram Hanssen, Controller, Brightlands Smart Services Campus Heerlen via bram.hanssen@brightlands.com

Wij bieden

Wij bieden een leuke en uitdagende meeloopstage, waarin je veel kunt leren, waarin je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen en waarin je professioneel wordt begeleid. Geen dag is hetzelfde en je zult veel contacten leggen. Je komt te werken in een enthousiast, ervaren en collegiaal team.

Belangrijke informatie:
Aantal uren per week: 40

Stageperiode jaarlijks:
September t/m januari   (± 5 maanden)
Februari t/m juli              (± 5 maanden)

Het betreft een meeloopstage en geen afstudeerstage
Je ontvangt een stagevergoeding en 2 vrije dagen per maand