Brightlands Maastricht Health Campus 5 jaar!

Event date: January 31, 201912:00u
End date: January 31, 2019

Mijlpalen vier je met de mensen die belangrijk voor je zijn, die een steentje hebben bijgedragen en die je een warm hart toedragen. Samen maken wij immers de Brightlands Maastricht Health Campus slimmer, sterker en groter. Samen vieren we deze mijlpaal in de volle overtuiging dat dit eerste lustrum nog maar het begin is.

Wij heten onze gasten van harte welkom op donderdag 31 januari a.s. in het MECC in Maastricht. We starten om 13.00 uur met een lunch en we sluiten de dag af met een gezamenlijke toost.

Lancering van onze Jubileumglossy!

Tijdens deze lustrumviering zullen we onze jubileumglossy presenteren. De bonte verzameling van sterke ervaringsverhalen weerspiegelt perfect de dynamiek en wat er allemaal speelt op onze campus. Elk verhaal op zich en alle verhalen samen maken duidelijk dat we in vijf jaar al heel veel bereikt hebben, maar tegelijkertijd dat er nog heel veel staat te gebeuren.

Inspirerende gasten, gevarieerde onderwerpen, sterke verhalen

Jan Cobbenhagen, CEO van Brightlands Maastricht Health Campus kijkt terug én vooruit.
 
Gedeputeerde Joost van den Akker mag natuurlijk niet ontbreken. Als geen ander weet hij hoe belangrijk de Brightlands Campussen in het algemeen en de Maastricht Health Campus in het bijzonder zijn voor de toekomst van Limburg.
 
Dirk Denoyelle is een van Vlaanderens meest veelzijdige cabaretiers. “Veelzijdig”, want hij is ook zanger, ingenieur, bedrijfsleider, polyglot en … LEGO® Certified Professional. Het kan met Denoyelle dus alle kanten uit - maar boeiend wordt het zeker!
 
Jubileumglossy! Een paar hoofdpersonen uit de glossy krijgen vanmiddag ook even letterlijk een podium.
 
De start up die Yori Kamphuis tijdens zijn studie met twee medestudenten oprichtte - CoBlue Cybersecurity - kwam in 2012 in de top 50 meest innovatieve startups ter wereld. In 2013 werd hij nog uitgeroepen tot ‘futurist van het jaar’. Zijn indrukwekkende verhaal komt inclusief een boost van enthousiasme en energie!

 

Kom je ook?
Je bent van harte welkom, maar meld je wel even aan. Dat kan hier.

  overview news & events