BMHC_investing_lab

Financiering in gezondheidszorg

Van medisch onderzoek of startups bij Brightlands Maastricht Health Campus

Financiering nodig? Brightlands helpt wetenschappers en ondernemers bij het selecteren, aanvragen en verzamelen van de juiste financieringsmogelijkheden voor waardevolle (bio)medische innovatie.

Brightlands Maastricht Health Campus helpt ondernemers bij het selecteren, aanvragen en verkrijgen van de juiste financieringsmogelijkheden. Zo kunnen onderzoekers en ondernemers zich richten op het waarmaken van waardevolle (bio)medische innovatie. 

Wil je meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact op

BMHC_investing_lab2

Financiering voor medisch onderzoek

Financiering nodig voor medisch onderzoek? De beste financieringsmogelijkheden worden bepaald door het soort onderzoek en in hoeverre je de inzichten kan implementeren via medische producten of operationele verbeteringen. De investeringsdirecteur en valorisatie-experts van Brightlands helpen wetenschappers bij het opstellen van een solide financieringsplan en het aanvragen van subsidies.

Lees meer

BMHC_YourRhythmics.
Financiering voor medisch onderzoek
Venture capital & subsidies
Oplossing
Lonza
Financiering voor medische startups
Venturing en fondsen
Oplossing

Financiering voor medische startups

Het gaat meestal over een idee dat interessant kan zijn, in een nog niet-gedefinieerde vorm, voor een doelgroep of markt die op een bepaald punt in de toekomst nog moet worden gespecificeerd. Zo’n idee is, vanwege de vele onzekerheden en risico's, vaak eenvoudigweg (nog) niet interessant genoeg voor de standaard investeerders. Dankzij risicofinanciering (venture capital) is er ook passende financiering voor startups en spin-offs mogelijk.

Lees meer

BMHC_mybasepair

Advies aan MyBasePair

De business developers van Brightlands Maastricht Health Campus hebben MyBasePair geholpen de financiering te regelen. De medische startup MyBasePair heeft hun eerste HealthPotential-product succesvol op de markt gebracht en er zijn nog twee producten onderweg. 

Lees meer

Venturing: wat is het?

Venturing bij Brightlands Maastricht Health Campus is veel meer dan ‘even de financiën regelen’. In de rol van Investment manager van Brightlands Maastricht Health Campus is Pei Lin Wong nauw betrokken bij de financiering en groei van startups en spinoffs op de campus. Pei Lin: “Op de vraag ‘wat is de beste manier om zakelijke plannen te financieren’ is er geen standaard antwoord. Elke situatie is anders, elke onderzoeker/ondernemer is anders, elk idee is anders, elke markt, elk toekomstperspectief, elke fase enzovoort. Elk financieringstraject is dan ook maatwerk.

Lees het hele artikel

BMHC_Omgeving mumc
Moneytalk
Hoe zit het met geld?
Artikel

Neem contact op

Pei Lin Wong
Pei Lin Wong
Chief Financial Officer / Director Investments
peilin.wong [at] brightlands.com
Contactpersoon

Stel je vraag

Dit vind je misschien ook interessant

BMHC_Community 4
Community in de gezondheidszorg
Ontdek het netwerk van Brightlands Maastricht Health Campus
Oplossing
BMHC_iMed_CES
Investeringsmogelijkheden in gezondheidszorg
Investeer venture capital in waardevolle innovaties op Brightlands Maastricht Health Campus
Oplossing
BMHC_GSP3
Licentiemogelijkheden in gezondheidszorg
Ideeën in de praktijk gebracht op Brightlands Maastricht Health Campus
Overzicht