BMHC_support

Ondersteuning en services voor startups

Voor startups en bedrijven op Brightlands Maastricht Health Campus

Als startend ondernemer bouw je aan de toekomst. Een stevig fundament op alle fronten is een zinvolle investering. Maar als starter zijn de budgetten meestal bescheiden. Daarom denken en werken wij met je mee. Je kunt de expertise van het Brightlands Maastricht Health Campus team inhuren tegen aantrekkelijke condities.

Veel startende ondernemers op onze campus zijn wetenschappers of medische professionals die een goed idee tot een product willen ontwikkelen. Deze ondernemers weten alles van de inhoud, maar bij het opstarten en runnen van een onderneming komen nog vele andere zaken om de hoek kijken die cruciaal zijn voor succes van de onderneming, maar waarvoor de ervaring en het personeel wellicht ontbreekt. Hoe fijn en praktisch is het dat je de daarvoor benodigde hulp in huis kunt halen? Bij mensen die de benodigde expertise in huis hebben, die ervaring met startende bedrijven hebben én die precies weten hoe het er in de wereld van health en life sciences aan toe gaat? De diensten die wij onder de naam Brightlands Venture Support Card aanbieden, kan elke startende ondernemer goed gebruiken. In plaats van “het wiel opnieuw uit te vinden” helpen wij je graag op weg .”

Brightlands Support Session

Neem contact op en krijg een gratis ondersteuningssessie van 30 minuten. Brightlands Maastricht Health Campus bied de mogelijkheid om jouw idee, uitvinding of uitdaging te pitchen voor specialisten die kunnen helpen bij het vormen, focussen en bepalen wat nodig is om jouw onderzoek of bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Download de brochure

BMHC Venture Support Card Mockup NL
Download

Business Development

Een degelijk ondernemingsplan, een goed doordachte strategie: als ondernemer kun je simpelweg niet zonder. Brightlands is voor elke onderneming en ondernemer een kritische maar betrouwbare sparringpartner. je krijgt bijvoorbeeld advies op maat over investeringen, identificeren van klanten, financien, interim management, business development en bedrijfsstrategie.

Neem contact op

Guuske Busscher
Guuske Busscher
Senior Business Developer Valorisation
guuske.busscher [at] brightlands.com
Contactpersoon

Marketing & Communicatie

Brightlands biedt marketing- en communicatiediensten aan, zoals website optimalisatie, opmaak van drukwerk, zoals logo’s, visitekaartjes of infographics, creatie van promotionele video’s en persberichten. Ook helpt Brightlands graag met externe communicatiestrategie, zoals PR en social media.

Bekijk onze diensten

Neem contact op

Iris van Brandenburg
Iris van Brandenburg
Marketing & Communication Manager
iris.vanbrandenburg [at] brightlands.com
Contactpersoon

Juridisch advies

De ‘kleine lettertjes’ zijn niet voor niets berucht. Wat je ook vast te leggen hebt, je wilt het precies zo vastleggen als jij het bedoeld hebt. Concrete en inhoudelijke kennis van zaken is hierbij essentieel. Brightlands geeft je juridisch advies op maat, bijvoorbeeld rondom samenwerkingen, licensing en venture capital.

Neem contact op

Christine Coch
Christine Coch
Advocaat in dienstbetrekking
christine.coch [at] brightlands.com
Contactpersoon

Financieel advies

De meest gestelde vraag in elke onderneming, klein of groot: hoe gaan we dit betalen? Een strak financieel plan, afgestemd op jouw specifieke situatie, op jouw huidige en toekomstige behoeftes, is de basis. Onze financiële mensen voorzien je graag van advies en brengen je in contact met hun netwerk.

Neem contact op

Pei Lin Wong
Pei Lin Wong
Chief Financial Officer / Director Investments
peilin.wong [at] brightlands.com
Contactpersoon

Administratieve ondersteuning

Heb je ook extra handjes nodig? Iemand die telefoontjes aanneemt als het even niet uitkomt, afspraken voor je maakt, je facturen verwerkt en meetings faciliteert? Kortom: een ‘collega’ die ervoor zorgt dat jij je op joúw werk kunt concentreren.

Neem contact op

BMHC_Suzanne Eussen
Suzanne Eussen
Personal Assistant to the CEO
suzanne.eussen [at] brightlands.com
Contactpersoon

Events

Echte impact maak je met echte ontmoetingen. Events worden steeds vaker ingezet om een merk, product of dienst in contact te brengen met de juiste doelgroep. Creëer een omgeving waarin genodigden op een ongedwongen wijze met elkaar in contact komen. Onze event experts helpen je met de organisatie, programma, organisatie en registratie. 

Neem contact op

BMHC Horia Aquil
Horia Aquil
Community Manager
horia.aquil [at] brightlands.com
Contactpersoon

Waarom wij dit doen

Goede ideeën naar de markt brengen, dat is wat wij faciliteren. We zetten bedrijven op en ondersteunen daar waar mogelijk. Succesvolle bedrijven maken een succesvolle campus. Er is ons dan ook veel aan gelegen om van een goed idee een succesvolle onderneming te maken. Daarom helpen wij ondernemers bij het opstarten, het doorgroeien en het verder ontwikkelen van hun bedrijf door onze expertise en ons netwerk ter beschikking te stellen.

State-of-the-art faciliteiten en ondersteuning bij valorisatie en financiering

De algemene dienstverlening niet de enige reden om je te vestigen op de campus. Met toegang tot state-of-the-art (R&D) faciliteiten, ontmoetings- en werkplekken, advies van business developers en een internationaal netwerk van experts krijgt je bedrijf alle kansen om te groeien. Heb je geen bedrijf, maar wel een idee? Brightlands Maastricht Health Campus ondersteunt je volledig in het proces van valorisatie en begeleidt je van idee naar bedrijf.

Valorisatie ondersteuning
Zet kennis om in producten, processen en diensten
Overzicht
BMHC_meeting-Oxfordlaan 55
Faciliteiten voor innovatie in de Gezondheidszorg
Faciliteiten op Brightlands Maastricht Health Campus
Overzicht
Lonza
Financiering voor medische startups
Venturing en fondsen
Oplossing
BMHC Venture Support Card Mockup NL

Download de brochure