Co-creatie lab - Onderzoeksruimte voor voedingsvraagstukken

Faciliteiten voor innovatie in Agrifood

Op Brightlands Campus Greenport Venlo

Onmisbaar voor innovatie zijn de state-of-the-art onderzoeksfaciliteiten, vergaderruimtes, werkplekken en kantoorruimtes van Brightlands Campus Greenport Venlo. 

Brightlands Campus Greenport Venlo heeft alle faciliteiten in huis om jouw werk in agrifood innovatie gemakkelijker te maken. Op het campusterrein in Venlo zijn diverse schaalbare bedrijfsruimtes, vergaderruimtes, flexplekken, collegezalen en congresruimtes te huur. Daarnaast is er specialistische apparatuur beschikbaar en zijn er onderzoeksfaciliteiten, zoals laboratoria, voedselverwerkingsmachines, smaak- en expertisecentra, proefvelden & kassen en keukenfaciliteiten aanwezig.

Meer informatie over de mogelijkheden en prijzen?

Neem contact op

Kantoor-, event- en vergaderfaciliteiten

Innovatoren
Kantoor te huur op Brightlands Campus Greenport Venlo
Schaalbaar kantoor huren in Venlo
Faciliteit
Events bij Brightlands Campus Greenport Venlo
Evenementenlocatie Venlo
Jouw event in het hart van agrifood innovatie
Faciliteit
Projecten op Brightlands Campus Greenport Venlo
Vergaderen op Brightlands Campus Greenport Venlo
Vergaderruimte temidden van innovatie
Faciliteit

Onderzoeksfaciliteiten

Op Brightlands Campus Greenport Venlo is een diversiteit aan onderzoeksfaciliteiten aanwezig voor onderzoek naar gezonde & veilige voeding, future farming en biocirculaire economie. 

Op de campus zijn laboratoria, voedselverwerkingsmachines, een smaakcentrum voor concept- en productontwikkeling, expertisecentra, proefvelden & kassen, keukenfaciliteiten en onderzoekslijnen aanwezig.

Bekijk de faciliteiten

Compas Agro - Onderzoeksfaciliteit Brightlands Campus Greenport Venlo

Ondersteuning voor startups

BL.INC is de startup accelerator voor ondernemers die willen innoveren op het gebied van gezonde en veilige voeding, future farming of bio-circular economy. Door deel te nemen aan BL.INC vergroot je de kans op succes en versnel je de groei van jouw bedrijf. Bovendien kun je gebruik maken van de innovatieve agrifood community op Brightlands Campus Greenport Venlo.

Lees meer

BL.INC Startup accelerator
BL.INC programma voor startups & scale-ups
Valideer je propositie en versnel je groei
Programma
luchtfoto Brightlands Campus Greenport Venlo

Neem contact op

Maak kennis tijdens een evenement

Als je kiest voor Brightlands Campus Greenport Venlo, dan maak je deel uit en profiteer je optimaal van de innovatieve agri food community. Op de ontmoetingsplekken en tijdens de events ontstaan er mooie samenwerkingen die leiden tot innovatie en groei van jouw bedrijf.

Bekijk de evenementen

Community