Villa Flora - campusgebouw BCGV

Villa Flora

Ecosysteem voor innovatie en groei

Villa Flora is een inspirerende omgeving, een campusgebouw met een open uitstraling en aantrekkingskracht voor huurders, gasten, klanten en andere bezoekers. Het is een aangename locatie om te verblijven, te werken en te ontmoeten en een ecosysteem voor groei en innovatie.

Meer informatie over Villa Flora en vestigingsmogelijkheden?

Neem contact op

Inspirerende vergaderlocatie

Ook altijd op zoek naar een nieuwe locatie? Niet weer op dezelfde plek? Op Brightlands Campus Greenport Venlo vergader je in het hart van agri food: een innovatieve omgeving op een goed bereikbare plek.

Verras je gasten met deze unieke locatie voor al jouw zakelijke events, groot of klein. Denk aan vergaderingen, congressen, trainingen, heisessies, zakelijke diners, kookworkshop, product lanceringen en meer.

Bekijk de mogelijkheden

Projecten op Brightlands Campus Greenport Venlo
Vergaderen op Brightlands Campus Greenport Venlo
Vergaderruimte temidden van innovatie
Faciliteit
Events bij Brightlands Campus Greenport Venlo
Ontmoet ondernemers, wetenschappers en studenten in Agrifood


Brightlands Campus Greenport Venlo organiseert en faciliteert evenementen en congressen voor bedrijven, onderzoekers en studenten op de campus om wetenschappelijke en toegepaste kennis met elkaar te delen, nieuwe inzichten op te doen en elkaar te inspireren. Er zijn onder meer congressen, conferenties, masterclasses, seminars en evenementen voor de community.

Uniek gebouw

Villa Flora is een uniek gebouw dat tijdens de wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade Venlo in 2012 een belangrijke trekpleister vormde. Het doet denken aan een tuinbouwkas en bestaat voor een groot gedeelte uit glas. Villa Flora is zo gebouwd dat het optimaal gebruik maakt van zonne-energie. De groene omgeving rondom Villa Flora zorgt voor een mooi uitzicht en de ligging aan de A73 zorgt voor een uitstekende verbinding.

Villa Flora

Neem contact op

Lees meer over...