BrightBox - Expertisecentrum hightech tuinbouw

Investeren in Agrifood innovatie

Waardevol onderzoek en ontwikkeling financieren

We helpen je passend te investeren

Brightlands Campus Greenport Venlo helpt je de juiste investeringsmogelijkheden te kiezen. Door te investeren in agrifood innovatie (research & development in gezonde voeding, veilige voeding, landbouwinnovatie, biocirculaire productie) crëeer je niet alleen commerciële, maar ook maatschappelijke waarde. Het maakt niet uit of je een vriend van de onderzoeker, een kleinschalige investeerder, een beleggingsmaatschappij of een bank bent, er is geen betere manier om de wereld gezonder te maken!

Agropole project - Brightlands Campus Greenport Venlo
Community

3 redenen waarom je investering succesvol wordt

Waarom investeren in de ondernemingen van Brightlands Campus Greenport Venlo? Omdat de kans op succes groter wordt naarmate de kwaliteit van de resources beter is:

  1. De bedrijven en start-ups van Brightlands Campus Greenport Venlo maken deel uit van een hechte community en wisselen kennis uit met publieke en commerciële onderzoeksinstituten en wetenschappelijk en praktisch onderwijs op de campus. Bedrijven kunnen gemakkelijk in contact komen met slimme wetenschappers, artsen, technici en innovatieve bedrijven. Brightlands Campus Greenport Venlo bevindt zich bovendien midden in het grootste tuinbouwgebied van Europa.
  2. Brightlands Campus Greenport Venlo beschikt over state-of-the-art R&D-faciliteiten, waardoor het werk van wetenschappers en bedrijfsontwikkelaars wordt verbeterd en versneld. 
  3. Brightlands’ enorme internationale netwerk van bedrijven, kennisinstellingen en overheidsorganisaties stelt ons in staat om de juiste mensen op het juiste moment met elkaar te verbinden.
Projecten op Brightlands Campus Greenport Venlo
Innovatieprojecten


Ben je onderzoeker, werknemer of werkgever in de agrifood, maakindustrie of logistiek? Brightlands Campus Greenport Venlo verbindt je van harte aan partners in het bedrijfsleven, onderzoeksinstituten, onderwijsinstellingen en de overheid.

Het team van Brightlands Campus Greenport Venlo initieert, coördineert en begeleidt de samenwerking tussen verschillende partijen. Op de campus of in samenwerking met de campus zijn diverse innovatieprojecten actief. Deze samenwerkingen variëren van kleine projecten tot grote meerjarige onderzoeksprogramma's. Het gaat hier om samenwerking tussen bedrijven, vaak in combinatie met een onderzoeksinstituut of onderwijsinstelling.

Neem contact op

Liesbeth Litjens Brightlands Campus Greenport Venlo BCGV
Liesbeth Litjens
Manager Strategy & Finance
liesbeth.litjens [at] brightlands.com
Contactpersoon

Stel je vraag

Lees meer over...