Brightlands chemelot campus gate 2

Contact Brightlands Chemelot Campus

Bezoekersinformatie en contactgegevens

Welkom op Brightlands Chemelot Campus! Zorg ervoor dat je geregistreerd bent voordat je de campus bezoekt. Hier vind je de informatie die je nodig hebt.

Adres

Brightlands Chemelot Campus
Urmonderbaan 22
6167 RD Sittard-Geleen
The Netherlands

Brightlands Chemelot Campus op Google Maps

Telefoonnummer

Neem contact op

Toegang tot de Brightlands Chemelot Campus

Voor een veilige en snelle toegang tot de campus dienen alle bezoekers een veiligheids en / of toegangsinstructie volgen, geregistreerd zijn en een persoonlijke QR-code ontvangen om toegang te krijgen tot Brightlands Chemelot Campus. 

Meer informatie over het proces:

Toegang voor bezoekers

Toegang voor koeriers

Toegang voor contractors

BCC luchtfoto

Routebeschrijving Brightlands Chemelot Campus

Met de auto: neem op de snelweg A2 afslag 48, volg de borden Urmond / Stein / Sittard. Ga vanuit Maastricht aan het einde van de afrit rechts de N294 op richting Geleen / Sittard. Neem de eerste afslag rechts en volg de borden naar Gate 2. Vanuit Eindhoven ga je aan het einde van de afrit linksaf de N294 op richting Geleen / Sittard. Neem de eerste afslag rechts en volg de borden naar Gate 2.

Met de trein: Het dichtstbijzijnde treinstation is Sittard (6 km, 15 minuten met de auto). Het taxitarief van treinstation Sittard naar Brightlands Chemelot Campus is ongeveer € 15-20.

Met de bus: Brightlands Chemelot Campus heeft een bushalte (Bushalte: Chemelot Campus, Urmond). Plan je bezoek via www.9292.nl

Vanaf de bushalte heb je toegang tot de campus via de tourniquettes.

Veiligheid en beveiliging op Brightlands Chemelot Campus

Brightlands Chemelot Campus maakt deel uit van Chemelot, een industrieterrein met chemische bedrijven en fabrieken die . Vanwege het risico op gerelateerde incidenten dienen bezoekers te weten wat ze moeten doen in geval van nood. Daartoe is een basisinstructie opgesteld, die voor het bezoek moet worden gevolgd. Deze instructie gaat over wat te doen bij een sirene alarm.

Om veiligheidsredenen moeten alle bezoekers geregistreerd zijn en hebben ze een persoonlijke QR-code nodig om toegang te krijgen tot Brightlands Chemelot Campus.

Brightlands Chemelot Campus is geen gewone campus. In de omgeving bevinden zich chemische fabrieken waar chemicaliën worden verwerkt. Ga in geval van een sirene alarm naar de centrale hal en volg de instructies van de organisatie. De openbare ruimte in Center Court is een RDR – Redelijk Dichte Ruimte..

Campus Tour

Brightlands Chemelot Campus is een wereldleidende innovatielocatie in smart materials en duurzame productie en de thuisbasis van een levendige en snelgroeiende open gemeenschap van grensverleggende bedrijven en kennisinstellingen.

360 degree tour van onze campus

Regelgeving Brightlands Chemelot Campus

Op de Brightlands Chemelot Campus zijn de Brightlands Chemelot Campus Regulations van toepassing.
Brightlands Chemelot Campus Regulations

Door middel van de Brightlands Chemelot Campus Regulations wordt invulling gegeven aan de Site Rules, die van toepassing zijn op de gehele Chemelot Site.
Site Rules Chemelot Site

Blijf op de hoogte

BCC newsletter conversion

Dit vind je misschien ook interessant

qr
Registration for contractors
Welcome at Brightlands Chemelot Campus
Oplossing
BMHC_Webinar
MIT R&D session
24 juni 2021
Event
Plastic waste
We convert plastic waste back into its primary building blocks
Itero
Case
  • Lees meer over...