BCC company installaties

Facility Services op Brightlands Chemelot Campus

Maak gebruik van onze uitgebreide facilitaire diensten

Wanneer je streeft naar innovatie en groei van kennis, dienen de faciliteiten en services van wereldklasse te zijn en moeten ze binnen het bereik van alle werknemers liggen. De facilitaire dienstverlening op Brightlands Chemelot Campus doet precies dat. De campus ontzorgt door een speciaal programma van facilitaire diensten aan te bieden.

Focus op innovatie, laat de facilitaire dienstverlening aan ons over!

Neem contact op

Building services

Brightlands biedt state-of-the-art gebouwen in een aantrekkelijke campus omgeving aan, denk hierbij aan labs, kantoren, hallen, clean rooms en pilot plant faciliteiten. Het beheer en onderhoud aan deze faciliteiten wordt door ons uitgevoerd. Tevens kunnen wij allerhande installaties die te maken hebben met uw bedrijfsproces in ons beheer regime voor u opnemen!

Daarnaast is er 24/7 een Chef van Dienst aanwezig voor de monitoring van de algehele veiligheid van de gebouwen en installaties op de campus. Ook een volledig uitgeruste bedrijfsbrandweer en securitydienst ondersteunen ons bij het realiseren van een veilige leefomgeving.

Bouwen
Receptie

Facility Services

Brightlands Chemelot Campus ontzorgt op het gebied van facility services. Schoonmaak, koffie & vending machines, binnen beplanting, postdienstverlening en vergaderservices behoren tot onze standaard dienstverlening. Ook de diensten van een handyman kunnen worden aangeboden. Verder kunt u met alle vragen over onze dienstverlening terecht bij de Servicedesk. De gasten en bezoekers worden ontvangen door de gastvrije medewerkers van onze receptie in het Center Court, waar u ook kunt genieten van een heerlijke lunch of espresso, verzorgd door Hutten Catering. Met onze events en community building stimuleren wij daarnaast de open innovatie op onze campus.

SHE&S Services

Brightlands Chemelot Campus biedt specialistisch advies over veiligheid, gezondheid, milieu en beveiliging (Safety Healthy Environment (SHE&S)) op de campus.

Tevens beschikken wij over een overkoepelende milieuvergunning, wat u veel ruimte geeft bij het ontwikkelen van uw chemische en biochemische processen. Onze SHE&S-afdeling kan beoordelen of uw werkzaamheden binnen onze vergunning kunnen worden ondergebracht. Daarnaast verzorgen wij het opleiden en trainen van de integrale bedrijfshulpverleningsorganisatie op de campus

SHE&S hesjes
BCC Multi Purpose Pilot Plant

Research Facility Services

De Multi Purpose Pilot Plant levert een cruciale service aan Startups, MKB’s, kennisinstellingen en corporate bedrijven op de Brightlands Chemelot Campus. Wij bieden een R&D-infrastructuur om nieuwe processen te testen en op te schalen voor potentiële toepassingen en commerciële mogelijkheden. Voorzieningen zoals perslucht, meetlucht, stikstof, waterstof, stoom en diverse koolwaterstoffen maken deel uit van een nog grotere reeks diensten die we aanbieden zoals begeleiding in engineeringstrajecten en het beschikbaar stellen van goed getrainde, vakbekwame operators.

Neem contact op

BCC Annemiek Mooij
Annemiek Mooij
Operational Sales Manager
Annemiek.mooij [at] brightlands.com
Contactpersoon

Stel je vraag

Lees meer over onze andere faciliteiten

BCC center court
Faciliteiten voor innovatie in Materialen
Alle faciliteiten op Brightlands Chemelot Campus
Overzicht
BCC_MULTI PLANT
Multi Purpose Pilot Plant
Flexible concept for piloting projects
Faciliteit