Medace

info [at] medacespace.com

Medace is een dienstverlener gericht op het sneller en efficiënter realiseren van medische innovaties (implantaten, celtherapie en producten voor regeneratieve geneeskunde) aan patiënten.

Het model van Medace is gebaseerd op een leer-/werkomgeving. Medace biedt een team aan met kwaliteits- en operationele professionals in een volledig biomedische faciliteit (bijvoorbeeld cleanrooms en apparatuur). Het Medace-team samen met jouw team leert en begeleidt jou bij het ontwikkelen van jouw hulpmiddel volgens de geldende regelgeving, terwijl je samen jouw product van klinische kwaliteit produceert. 

De filosofie achter Medace is dat deze manier van productontwikkeling duurzamer en efficiënter is dan uitbesteding. Je verwerft kennis om zelf jouw medisch product te ontwikkelen tot het einde van de leercurve. 

Deze inhoud is gedeactiveerd totdat cookies zijn geaccepteerd

Medace: makkelijker en sneller van patent naar patiënt

Medace is een leer-/werkomgeving waar niet alleen goede cleanrooms en state-of-the-art apparatuur staat, maar waarbij we onze klanten ook stap voor stap door het hele traject van kwaliteit en regelgeving leiden.

Medace
Sneller en makkelijker van patent naar patiënt
Medace
Artikel

Misschien ook interessant

BMHC_meeting-Oxfordlaan 55
Faciliteiten voor innovatie in de Gezondheidszorg
Faciliteiten op Brightlands Maastricht Health Campus
Overzicht
BMHC Samenwerken
Samenwerken in de gezondheidszorg
Samenwerken met medische experts op Brightlands Maastricht Health Campus
Overzicht
Man in laboratorium
Vacatures in gezondheidszorg
Vacatures bij Brightlands Maastricht Health Campus
Overzicht