BMHC Oxfordlaan 70 kantoor.jpg

Kantoor te huur Brightlands Maastricht Health Campus

Kantoor huren dichtbij medische kennis

Door een kantoor te huren op Brightlands Maastricht Health Campus heeft u toegang tot de nabije medische kennis en experts. 

De campus deel je met Maastricht UMC+ en Universiteit Maastricht, gespecialiseerde klinieken, gerenommeerde onderzoeksinstituten en medische startups en bedrijven. Jouw kantoor maakt dus deel uit van het epicentrum van medische innovatie. Een kantoor ruimte met een goed bereikbare locatie, vergaderfaciliteiten, receptiediensten, postservices en parkeerplaatsen. 

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact op

BMHC_GM laan
BMHC_Bedrijven
Kom in contact met 120 succesvolle bedrijven in de Gezondheidszorg
Bedrijven op Brightlands Maastricht Health Campus
Overzicht

Ondernemen wordt makkelijker gemaakt

Brightlands Maastricht Health Campus wil de groei van haar life science-huurders versnellen. De focus ligt op het creëren van een bruisende ondernemende omgeving binnen een onderzoeks- en klinisch klimaat. De campus en de campusgebouwen ondersteunen en stimuleren daarom de samenwerking tussen onze huurders. Ook zijn er gedeelde gebouwen die open innovatie en kennisdeling ondersteunen. Of je nu een start-up bent of een gevestigde biowetenschappelijke en biomedische leider, Brightlands Maastricht Health Campus is de plek om de transformerende oplossingen te lanceren of te laten groeien die mensen helpen om beter en gezonder te leven.

Ontmoet onze bedrijven 

Plek voor jou bedrijf om te groeien

Als je kiest voor Brightlands Maastricht Health Campus maak je deel uit en profiteer je optimaal van de internationaal onderscheidende medische community. Op de ontmoetingsplekken en tijdens de events ontstaan er mooie samenwerkingen die leiden tot groei van uw bedrijf. Brightlands helpt bestaande bedrijven te groeien en de startende ondernemer een vliegende start te laten maken door: bedrijven te verbinden met wetenschappers en medische experts in het groot internationaal netwerk van Brightlands te adviseren op het gebied van business development, financiering, onderzoeksfondsen, marketing en communicatie, subsidies en licensing.

Ontmoet onze experts

BMHC_support
Ondersteuning en services voor startups
Voor startups en bedrijven op Brightlands Maastricht Health Campus
Oplossing

Ontdek alle faciliteiten

Er zijn niet alleen kantoor ruimtes te huur bij Brightlands Maastricht Health Campus. Start-ups, kennisinstellingen, onderzoekers en bedrijven kunnen schaalbare kantoorruimtes, vergaderruimtes, flexplekken, collegezalen en congresruimtes huren in op Maastricht. Daarnaast zijn er specialistische apparatuur en onderzoeksfaciliteiten op de campus aanwezig, zoals ‘s werelds sterkste MRI-scanner en andere imaging-faciliteiten, laboratoria, onderzoekslabs, onderzoeksruimtes, zuurkasten en cleanrooms.

BMHC Scannexus
Onderzoeksfaciliteiten van Brightlands Maastricht Health Campus
State-of-the-art R&D faciliteiten
Faciliteit
BMHC_meeting-Oxfordlaan 70
Vergaderruimte Brightlands Maastricht Health Campus
Vergaderen in het medisch centrum van Maastricht
Faciliteit

Contact

BMHC Horia Aquil
Horia Aquil
CEO Brightlands Incubators Maastricht
horia.aquil [at] brightlands.com
Contactpersoon

Stel je vraag

Maak kennis met Brightlands Maastricht Health Campus

BMHC_Event Oxfordlaan 55 (3)
Congresfaciliteiten van Brightlands Maastricht Health Campus
Congressen, evenementen, exposities en beurzen
Overzicht
BMHC_meeting-Oxfordlaan 70
Vergaderruimte Brightlands Maastricht Health Campus
Vergaderen in het medisch centrum van Maastricht
Faciliteit
BMHC Scannexus
Onderzoeksfaciliteiten van Brightlands Maastricht Health Campus
State-of-the-art R&D faciliteiten
Faciliteit