BNY Mellon

Brightlands Smart Services Campus
Smedestraat 2 6411 CR Heerlen, Nederland (Google Maps)

BNY Mellon is an investments company. We provide investment management, investment services and wealth management that help institutions and individuals succeed in markets all over the world.

 

In de regio van Europa, het Midden-Oosten en Afrika, die we sinds de jaren 1900 bedienen, leveren we diensten aan een breed scala van klanten die toegang zoeken tot wereldwijde kapitaalmarkten.

Wij bieden de volgende diensten: Alternatieve beleggingsdiensten, activaservices, makelaarsdiensten, kapitaalmarkten EMEA, onderpandbeheer en segregatie, bedrijfsvertrouwen, certificaten, deviezen, beleggingsbeheer, beleggingsbeheeroplossingen, liquiditeitsdiensten, Pershing, effectenfinanciering, schatkistdiensten en vermogensbeheer . Deelname aan de Brightlands Smart Services Campus zal Bank of New York Mellon veel voordelen opleveren voor directe toegang tot een samenwerkingsomgeving waar slimme oplossingen kunnen worden gecreëerd door directe toegang tot incubators en versnellers mogelijk te maken, om te leren hoe ze in een digitale omgeving werken wereld en door gebruik te maken van ons krachtige API-compatibele NEXEN digitale ecosysteem.

Bij de Bank of New York Mellon zijn technologie en innovatie cruciale componenten van onze algemene strategie. Via ons netwerk van wereldwijde innovatiecentra probeert de Bank of New York Mellon samenwerking met meer klanten en derden mogelijk te maken en meer van onze medewerkers in staat te stellen op nieuwe manieren te werken en te denken, en toptechnologietalent aan te trekken en te behouden. Hiermee blijft de focus van de Bank of New York Mellon gericht op het ontwikkelen en integreren van nieuwe oplossingen en diensten die afgestemd zijn op de eisen van de nieuwe digitale wereld en de financiële dienstverlening.

Bekijk alle bedrijven op de Brightlands Smart Services Campus

Terug

Techruption BNY Mellon
BNY Mellon verlengt samenwerking met Techruption op campus Heerlen
28 september 2020
Persbericht

Over Brightlands Smart Services Campus

Brightlands Smart Services
Slimme digitale diensten bij Brightlands
Slimme digitale diensten die het leven van morgen verbeteren
Overzicht
Data Science
Data science bij Brightlands
Innoveren met behulp van data science
Overzicht
Techruption Innovation program for corporate enterprises
Brightlands Techruption
Innovate. Co-create. Accelerate.
Programma

Lees meer over...