Cebiq Consultancy

Brightlands Smart Services Campus
Smedestraat 2 6411 CR Heerlen, Nederland (Google Maps)

Cebiq verleent zakelijke diensten op het gebied van SAP BI. We zijn gefocust op onze regio, maar tot onze klanten behoren ook de grotere internationale bedrijven. De dienstverlening bestaat uit consultancy en beheer. Consultancy doen zij graag bij de klanten op locatie, beheer kunnen we ook op afstand. Cebiq opereert als een team van dé specialisten in deze dienstverlening.

History
Cebiq is in 2008 ontstaan door het samenvoegen van meer dan 50 jaar SAP-ervaring, van mensen met dezelfde ideeën en werkwijze. Cebiq is een bedrijf dat bestaat uit mensen die, dat wat ze doen ook écht leuk vinden. In een kort tijdsbestek hebben zij al een mooi resultaat mogen neerzetten met onze dienstverlening en krijgt Cebiq steeds meer waardering van de klanten door een langdurige samenwerking aan te gaan.

Cultuur en Organisatie
Vrijheid, onderling respect, toegankelijk en openheid behoren tot onze cultuur, waar naast de beste willen zijn, ook tijd en ruimte is om regelmatig te ontspannen. Een platte structuur, korte en directe lijnen én een stukje zelfverantwoording dragen bij aan de gehele organisatie. Onze werkwijze is no-nonsense met een pragmatische aanpak. Cebiq onderscheidt ons van andere bedrijven door onze bedrijfscultuur, interne organisatie en onze aanpak. Al onze consultants zijn hierdoor meer betrokken en verantwoordelijk voor de werkzaamheden die zij uitvoeren.

Team
Het team van Cebqi bestaat uit specialisten met een drive voor succes. Zij hebben oog voor detail en overzicht van het geheel. Cebiq heeft onderling accentverschillen maar vullen elkaar daardoor goed aan. Het liefst zijn zij allemaal vakinhoudelijk bezig!

Niet voor niets vindt u Cebiq op de Brightlands Smart Services Campus. In dit open ecosysteem werkt Cebiq samen met wetenschappers en studenten van Maastricht University aan de ontwikkeling van innovatieve data-driven ontwikkelingen en projecten zoals Techruption.

Bekijk alle bedrijven op de Brightlands Smart Services Campus

Terug

Over Brightlands Smart Services Campus

Brightlands Smart Services
Slimme digitale diensten bij Brightlands
Slimme digitale diensten die het leven van morgen verbeteren
Overzicht
Data Science
Data science bij Brightlands
Innoveren met behulp van data science
Overzicht
Techruption Innovation program for corporate enterprises
Brightlands Techruption
Innovate. Co-create. Accelerate.
Programma

Lees meer over...