BSSC_MKB

MKB Datalab miniMasters: Online Zichtbaarheid en Marketing

4 maart 2021

Het MKB Datalab Limburg start met een serie van vijf miniMasters gericht op het mkb. De tweede miniMaster gaat over Zichtbaarheid en online marketing en vindt plaats op 4 maart 2021. Meld u nu aan voor een of meerdere miniMasters via de aanmeldknop.

Datum: 4 maart 2021, 16:00-17:00

Wat is MKB Datalab?

Uit vele onderzoeken komt naar voren, dat ondernemers digitalisering te weinig inzetten in kansen voor hun bedrijf. Zeker in deze tijd blijkt digitalisering oplossingen te bieden voor veel knelpunten, maar ook dus kansen te bieden. Denk daarbij aan zorg op afstand, in de cloud uitlezen van machines, online winkelen, als bedrijf zichtbaar zijn voor uw klant, etc.

Als partners van MKB Datalab vinden we dit het een gemiste kans en willen we de digitalisering aanjagen en stimuleren. Door samen met studenten, partners en stakeholders het mkb te ondersteunen willen we door digitalisering ondernemers verder helpen en nieuwe kansen en richtingen inslaan. 

In november zijn we officieel van start gegaan en in de eerste helft van 2021 organiseren we een vijftal miniMasters. Gericht om jullie (bedrijven in Limburg met 2 tot 50 medewerkers die langer dan 3 jaar bestaan) te helpen digitalisering in jullie bedrijfsprocessen in te zetten.

Moderatie

De MKB Datalab miniMasters worden gemodereerd door René Nijsten van MN Adviseurs & Accountants. René heeft fiscale economie en fiscaal recht gestudeerd en is al meer dan 20 jaar werkzaam in de mkb praktijk.

Meld u aan!

Aanmelden miniMaster Online Zichtbaarheid en Marketing

U kunt zich aanmelden voor één of meerdere miniMasters.
Bekijk de eventkalender hieronder voor het overzicht met alle beschikbare miniMasters. 

miniMasters voor het mkb

In een serie van vijf miniMasters gaan we in op actuele digitale thema’s. In de tweede sessie op 4 maart 2021 van 16.00-17.00, gaan we in op het thema: Online Zichtbaarheid en Marketing

Als u het internet nu als één groot reclame-medium ziet, beeld u dan eens in wat u daar allemaal mee zou kunnen doen voor uw bedrijf. Zeker in deze tijd!

Weet u dat 82% van de consumenten reeds online shopt en dat slechts 15% van het MKB online diensten en producten aanbiedt?

Juist voor deze doelgroep is samen met de overheid het MKB Datalab Limburg opgezet om daar verandering in te brengen. Samen met de partners van het MKB Datalab Limburg willen we bedrijven in praktische MiniMasters prikkelen om zich te verdiepen én samen met de partners uw bedrijf te helpen met de digitalisering.

In deze miniMaster van 4 maart willen we u helpen met de do’s en don’ts om de online zichtbaarheid, en dus het bereik, te vergroten, via uw website en social media kanalen.

‘Is uw website toegankelijk?’,  ‘Maakt u gebruik van de mogelijkheden die social media kanalen, zoals linkedin, instagram e.a. u bieden?’

Na deze kennissessie kunt u aan de slag met studenten van het MKB Datalab Limburg. Zo heeft 1 van onze partners een quick scan opgezet die inzicht geeft in de online zichtbaarheid van uw bedrijf. Met de uitkomsten van zo’n scan kunt u heel weer concrete vervolgstappen zetten om deze zichtbaarheid te vergroten.

Meld u nu aan en kijk hoe we de zichtbaarheid van uw bedrijf kunnen vergroten.

Zorg dat u erbij bent! De andere miniMasters worden rechts in het scherm getoond.

Houd de website en de sociale media van het MKB Datalab Limburg in de gaten en schrijf u reeds in voor de miniMasters. U kunt zich inschrijven per sessie of voor alle sessies. De sessies vinden in eerste instantie online plaats - en zodra het mogelijk is offline (wij volgen de corona richtlijnen van het RIVM).

Vragen?

BSSC Mireille Jongen
Mireille Jongen
MKB Datalab Limburg
mireille.jongen [at] zuyd.nl
Contactpersoon

De miniMasters worden mogelijk gemaakt door:

projectpartners MKB Datalab Limburg
Partners van MKB Datalab Limburg
MKB datalab subsidie fotos
MKB Datalab Limburg is gefinancierd met een subsidie van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat en de Provincie Limburg

Het MKB Datalab is er voor ondernemers

BSSC MKB Datalab
MKB Datalab Limburg
Praktisch advies en ondersteuning voor ondernemers met digitaliseringsvragen
Programma

Neem contact op

Heeft u een vraag?

Neem dan contact op met Mireille Jongen of stuur een email naar info [at] digitalewerkplaatsen.nl

Bekijk meer evenementen

BSSC_Youngprofs
Brightlands Young Professionals: Online Quiz
5 februari 2021
Event
APG DevConf
Online APG DevConf
24 maart 2021
Event
BSSC_cybersecurity
MKB Datalab miniMasters: Cybersecurity, hang- en sluitwerk in de digitalisering
4 februari 2021
Event

Lees meer over...