Studenten in laboratorium op de Brightlands Chemelot Campus

Marktonderzoek nodig? Vraag een student Business Engineering

17 november 2021

Ben je ondernemer en heb je interesse om met producten en services nieuwe markten te veroveren maar ontbreekt het nog aan (voldoende) onderzoek? De studenten van de opleiding Business Engineering van de Universiteit Maastricht nemen dit graag voor je over in hun marktonderzoek project in januari 2022.

Marktonderzoekproject

Het marktonderzoek is onderdeel van het bachelorprogramma in Business Engineering. Studenten in dit programma ontwikkelen vaardigheden in wiskunde, science, business en engineering. Ze worden getraind om vraagstukken vanuit academische en praktische kant te benaderen op zoek naar uitkomsten die een positieve impact op de samenleving hebben.

Meer informatie

Werken met deze studenten en dit programma brengt nieuwe inzichten en geeft de kans het talent van de toekomst te ontmoeten. Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden of wil je meer informatie over de projecten die ze vorig jaar hebben opgepakt, neem dan contact met ons op via partnerships-sbe [at] maastrichtuniversity.nl (partnerships-sbe[at]maastrichtuniversity[dot]nl).

Blijf op de hoogte

BL newsletter conversion