menu

VACANCY

Chef van Dienst 

De organisatie 

Brightlands Chemelot Campus is als organisatie volop in beweging. De campus vormt samen met Chemelot Industrial Park een van de grootste research- en industrielocaties in Europa. Als campus van nationaal belang ambieert Brightlands Chemelot Campus om in Europa de technologische hotspot op het gebied van hoogwaardige materialen te worden. Door business, (toegepast) onderzoek en onderwijs samen te brengen in één uniek open innovatie ecosysteem is dat mogelijk. De campus creëert hiermee de meerwaarde die nodig is om bij te dragen aan de mondiale vraagstukken op het gebied van duurzaamheid en gezondheid.

Bestaande en nieuwe bedrijven (van multinationals tot start-ups), kennis- en opleidingsinstituten vormen samen een innovatieve community die nationaal en internationaal studenten, onderzoekers en ondernemers aantrekt in advanced materials (material sciences) en advanced processes (chemistry, process technology). De campus heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een plek waar nu ruim 1900 kenniswerkers werkzaam zijn en 600 studenten bij meer dan 70 bedrijven en kennisinstituten. De strategie is erop gericht de campus versneld verder te ontwikkelen tot een excellente community van meer dan 100 bedrijven en tenminste 2900 kenniswerkers en 1000 studenten in 2023.

De belangrijkste taak van de Brightlands Chemelot Campus organisatie zijn de groei van het aantal kenniswerkers op de campus, het verder ontwikkelen van de campus community en daarmee het aantal waardevolle samenwerkingen, het ontwikkelen en onderhouden van de campus R&D infrastructuur.

Context

De campus bestaat uit een parkomgeving met diverse gebouwen, variërend van kantooromgevingen tot labruimtes, pilot- en miniplants, en een state-of-the-art congres- & vergadercentrum.

De vacature Chef van Dienst is gepositioneerd binnen het Operationeel Centrum. Deze medewerkers zien toe op de veiligheid van de campus en zorgen voor naleving van de “huisorde”. 

De vacature betreft een functie in een 5-ploegendienst.

De Chef van Dienst rapporteert aan de Manager Operations.

 

De functie

Wat houdt je rol als Chef van Dienst in:

- Je werkt mee aan het adequaat invullen van ontvangstrollen; in de rol als chef van dienst  ben je het eerste aanspreekpunt in het ontvangen en wegwijs maken van firma's op de Campus.
- Je bevraagt leveranciers over de voorbereidingen bij het aanvragen en opstellen van werkvergunningen, en bereidt maatregelen voor zodat werkzaamheden veilig uitgevoerd kunnen worden.
- Je zorgt voor de naleving van de "huisorde", werkvergunningen, toepassing en naleving van het SHE regelment en andere relevante Campus huisregels en reglementen.
- Je bent betrokken bij de vele bouwprojecten en het inpassen ervan in de dagelijkse operatie, je hebt zelf een kritische blik op het functioneren van bestaande faciliteiten en ziet toe op de functionaliteit van de infrastructuur en installaties. Je signaleert afwijkingen, en onderneemt, wanneer nodig, actie en rapporteert hierover.
- Bij risico's, storingen en acuut gevaar neem je corrigerende of preventieve maatregelen, en weet je welke partijen ingeschakeld dienen te worden. Bij ontruimingen zorg je dat er gewerkt wordt volgens richtlijnen en protocollen, voer je het bevel en houdt je de Manager Operations continue op de hoogte.
- Je voert specifieke diensten uit voor de huurders conform SLA's en beheert de administratie hiervan. 

 

De kandidaat

Ben jij de juiste persoon voor deze functie, dan voldoe je aan de volgende functie eisen:

- Je beschikt over een afgeronde MTS opleiding richting procestechniek / MLO, dan wel VAPRO B in combinatie met 3+ jaar relevante werkervaring
- Je beschikt over een VCA VOL certificaat
- Je beschikt over uitstekende communicatie vaardigheden; Nederlands en Engels in woord en geschrift, Duits is een pré
- Je hebt kennis en ervaring met SHE- en milieu items
- Je hebt kennis en ervaring met gebouwen en installaties, ook in lab-omgevings. Ervaring met plantomgevingen is een pré
- Je hebt ervaring in het omgaan met verschillende belangen van diverse stakeholders, gecombineerd met een professionele klantgerichtheid, je bent aantoonbaar service- en resultaatgericht. 

Solliciteren 

Bij vragen over de vacature kan contact opgenomen worden met Carolina Mussen, HR Business Partner (carolina.mussen@brightlands.com). Je kunt solliciteren door je CV met motivatie vóór 10 november  te sturen aan vacatures@brightlands.com, onder duidelijke vermelding van de betreffende functie. 

 

Wij bieden 

Een uitdagende functie in een innovatie organisatie en omgeving, met ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en marktconforme arbeidsvoorwaarden. 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.