EQILENCE is jonge snelgroeiende onderneming - gesteund door Private Equity en een regionaal ontwikkelingsfonds - dat een unieke e-procurement applicatie voor lab chemicaliën en life sciences producten heeft ontwikkeld. Deze applicatie maakt de wereldwijde markt voor lab chemicaliën transparant en helpt ziekenhuizen, universiteiten en laboratoria sneller en goedkoper inkopen. Naast de kostenbesparingen zorgen Business Intelligence toepassingen voor een betere procesbeheersing en voor meer inzicht in de inkoop en het voorraadmanagement van deze lab chemicaliën. De e-procurement applicatie is in de afgelopen jaren ontwikkeld en wordt nu geïmplementeerd bij de eerste grote instellingen. In Nederland maken een aantal academische ziekenhuizen al enkele jaren gebruik van de diensten van EQILENCE. Het doel voor de komende jaren is snel verder te groeien in zowel Nederland als de andere Europese landen. EQILENCE is een “scale-up”, het internationale team dat verdeeld is over meerdere landen is nu nog niet groot maar groeit snel. De cultuur is informeel en resultaat georiënteerd. Er is geen plaats voor politiek of lange vergaderingen.

Om deze groei te realiseren zoekt EQILENCE per direct een Business Development Manager.

Wij zoeken

Als Business Development Manager ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van bestaande klanten en het realiseren van nieuwe klanten waarbij de verkoop van de e- procurement applicatie centraal staat. Je bent gesprekspartner voor de afdeling inkoop, directies van afdelingen en je hebt een verbindende rol met de eindgebruikers in de laboratoria. Je bent zeer zelfstandig, hebt een hoog energieniveau en bent bereid om te doen wat nodig is om succesvol te zijn. Als spin in het web overzie je voortdurend het speelveld. Je werkt direct samen met de founders en de technical teamlead.

Wij vragen

 • Je hebt minimaal een bachelor, het zou mooi zijn als dat in Chemie, Biologie of vergelijkbaar is;

 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als key accountmanager, bij voorkeur een groot netwerk in de healthcare/ academische markt;

 • Je hebt affiniteit met ICT applicaties;

 • Je bent ondernemend, een echte teamplayer en communicatief sterk;

 • Je bent full-time beschikbaar;

 • Je woont bij voorkeur in het midden van het land, de klanten zijn over heel

  Nederland verspreid, het hoofdkantoor zit in Maastricht waar je regelmatig zult zijn;

Wij bieden

 • Een zeer uitdagende sales functie, veel zelfstandigheid en ontwikkelingsmogelijkheden in een relatief kleine snelgroeiende organisatie;
 • Een uitstekend salaris en bonusregeling;

 • Een leaseauto;

 • Een laptop en een mobiele telefoon;

 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken;

Wil je solliciteren of meer informatie? Neem dan contact op via info@EQILENCE.nl onder vermelding van "VacA01". We ontvangen je graag in Woerden of Maastricht voor een eerste kennismaking!

 

Eqilence
BioPartner Center
Oxfordlaan 55
6229 EV Maastricht
info@eqilence.nl