Maastro verzorgt de bestralingsbehandeling van kankerpatiënten voor de provincie Limburg, vanuit de hoofdlocatie in Maastricht en vanuit haar dependance op de locatie van het VieCuri Medisch Centrum in Venlo. Tevens behandelt Maastro sinds januari 2019 in het nieuwe protonentherapiecentrum patiënten uit geheel Zuidoost Nederland met protonentherapie; een innovatieve techniek waarmee de kans op bijwerkingen voor de patiënt aanzienlijk vermindert.

De ligging van Maastro is ideaal. De Maastricht Brightlands Health Campus met universitair medisch centrum en universiteit vormt een perfecte setting voor excellente patiëntenzorg, wetenschappelijk onderzoek en onderwijs. Tegelijkertijd ligt Maastro op fietsafstand van de oude binnenstad van Maastricht en de omliggende dorpen. Kiest je ervoor om wat verder weg te gaan wonen? De trein stopt praktisch voor onze deur!

Werken in een maatschappelijk relevante organisatie, met goede arbeidsvoorwaarden en op een goed bereikbare locatie?

Voor de uitbreiding van het software development team is Maastro op zoek naar een:

Front-End developer

Als Front-end Developer lever je een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van de maatwerk applicaties en systemen voor onze patiënten en artsen. Eén van de projecten waar het Software Development Team momenteel aan werkt is het ontwikkelen van “shared decision-making” tools om patiënten te ondersteunen bij het bepalen van de beste behandeling (zie ook: www.beslissamen.nl).

We zijn op zoek naar een kandidaat met een afgeronde HBO of WO opleiding met relevante werkervaring en kennis van moderne web-technieken, waarbij front-end stack development in het bijzonder. Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels, vindt het leuk om in scrum teams te werken, kennis te delen en jezelf verder te ontwikkelen.

Daarnaast beschik je over;

We bieden jou een dynamische en uitdagende functie met uitstekende arbeidsvoorwaarden op basis van de CAO Ziekenhuizen. Het betreft een fulltime functie (36 uur per week), waarbij een werkschema van 4 x 9 bespreekbaar is. Gedeeltelijk thuiswerken is na verloop van tijd en in onderling overleg mogelijk.

Daarnaast geef je proactief adviezen en initieer je voorstellen om onze software nog beter te laten aansluiten bij de wensen en behoeften van onze patiënten en artsen. Heb je passie voor software engineering, interaction design en user experience, en stel je hoge kwaliteitseisen aan de door jouw geleverde software? Dan komen wij graag met jou in contact.

  • meerdere jaren ervaring in webontwikkeling en oog voor detail;

  • aantoonbare ervaring met HTML5/CSS3 en TypeScript;

  • ten minste ervaring met één groter web application framework, bij voorkeur Angular;

  • kennis van REST Webservices en JSON;

  • affiniteit met de zorg en inlevingsvermogen in de eindgebruiker

    (patiënt/zorgprofessional);

  • ervaring met UX/UI design is een pré.

Op basis van relevante werkervaring bedraagt het salaris maximaal € 3.917,- per maand (FWG 55). Aanvullend is er een 8,33% eindejaarsuitkering, 8,33% vakantiegeld, uitstekende pensioenvoorzieningen, kortingen op diverse (zorg) verzekeringen, sportabonnementen en een fietsregeling.

Nadere informatie Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Marlies Jager – Knops, innovatiemanager IT, via e-mail: marlies.knops@maastro.nl of telefonisch via het centrale telefoonnummer +31-(0)88-44 55 600.

Solliciteren kan tot 1 juli 2019 via onze website www.maastro.nl