Instrument Development, Engineering & Evaluation (IDEE) is een afdeling van de Universiteit Maastricht (UM) en Maastricht University Medical Centre + (MUMC+). IDEE is de ingenieurspoel van beide organisaties. Enerzijds ontwikkelt zij niet-bestaande apparatuur voor onderwijs- & onderzoeksdoeleinden (R&D-taak), anderzijds verzorgt zij de eerstelijnsondersteuning voor aangeschafte apparatuur van de Faculty of Health, Medicine and Life Sciences (FHML).

Bij de R&D taak bestaat binnen de afdeling prototyping een vacature voor:

Instrumentmaker voor 38 uur per week (full time)

De afdeling prototyping is verantwoordelijk voor de technische ondersteuning van het onderzoek binnen de Universiteit Maastricht. De werkzaamheden variëren van kleine klusjes tot het bouwen van complexe apparaten ten behoeve van het onderzoek. Het werk kan nauwkeurig en klein zijn als ook groot en grof. We zijn op zoek naar een creatieve allround instrumentmaker die er plezier in heeft de vragen van de klanten te vertalen naar goed werkende oplossingen. Daarnaast wordt voor de complexe apparaten veelal in een team met ontwerpers en projectleiders gewerkt.

De dynamische werkomgeving vraagt om iemand die doelgericht kan werken en een goede balans weet te vinden tussen acute problemen en lopende klussen. Het onderzoek aan de UM is continu in ontwikkeling: onze ideale kandidaat is creatief en actief nieuwsgierig, zowel als ontwerper van kleine opdrachten als in het gebruik van alle mogelijke productietechnieken.

Profiel

  • MBO (4) Fijnmechanische techniek ( LIS of gelijkwaardig)
  • Ervaring met 3D CAD
  • Ervaren met zowel conventionele als CNC technieken (CAM)
  • Servicegericht
  • Teamspeler
  • Communicatief vaardig in Nederlands en Engels
  • Relevante werkervaring is een pré

Ben jij in staat onze wetenschappers nèt die stap extra vooruit te helpen waardoor ze uniek onderzoek kunnen doen?

Wij bieden

Een uitdagende en afwisselende baan in een innovatieve academische omgeving. Het betreft een dienstverband (80% - 100%) bij UM-IDEE, die start met een tijdelijk dienstverband van dienstverband.

Salaris ligt tussen schaal 6 en schaal 7 conform cao-NU en is afhankelijk van de kennis en ervaring van de betrokkene. Bij voldoende gebleken geschiktheid is doorgroeien naar schaal 8 een mogelijkheid. Er is een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden en er zijn volop mogelijkheden tot het volgen van cursussen/opleidingen

Meer Informatie

J. Geilen (adjunct-diensthoofd IDEE) of Paul B. Kwant (Diensthoofd IDEE, CEO MI)

Telefoon: 043-3881371
Websites: www.idee-mumc.nl of www.maastrichtinstruments.com.

Reacties a.u.b. mailen naar info.idee@maastrichtuniversity.nl