Vacature

IT & Facilitair medewerker 

(32-40 uur)

De Brightlands Smart Services Campus is als organisatie volop in beweging. De Campus brengt een netwerk van bedrijven, onderwijsinstellingen en (semi) overheid samen die zich inspannen om van Limburg een innovatieve daadkrachtige regio te maken op het gebied van smart services. Smart services zijn intelligente diensten die door intelligent informatiegebruik economische meerwaarde creëren.

De Brightlands Smart Services Campus is een Campus voor hoogwaardige producten en diensten gericht op smart services die spin-offs, start-ups en andere samenwerkingsverbanden naar de markt brengt en middels nieuw geacquireerde bedrijvigheid de markt versterkt en vergroot. Door business, (toegepast) onderzoek en onderwijs samen te brengen in één uniek open innovatie ecosysteem is Brightlands Smart Services Campus de hotspot op het gebied van smart services. 

Het is een unieke plaats waar innovatieve startups, corporate bedrijven, vooruitstrevende kennisinstellingen en onderzoekers, studenten en strategen samenwerken aan innovatieve oplossingen voor nu en de toekomst. 

De belangrijkste opdracht van de Brightlands Smart Services Campus organisatie is het verder ontwikkelen van de campus community en daarmee het aantal waardevolle samenwerkingen en innovatieve ontwikkelingen op het gebied van smart services.

Vacature
In het kader van de ontwikkelingen op de Smart Services Campus zijn wij opzoek naar een

De IT & Facilitair Medewerker werkt vanuit het team Facilitair, ICT, Financiën en Huisvesting, en rapporteert hiërarchischaan de Manager Finance & Operations (en functioneel aan de IT & Facility Manager). 

Taken en verantwoordelijkheden
Als IT & Facilitair medewerker word je medeverantwoordelijk voor alle operationele zaken op het gebied van IT en Facilities. Jij zorgt dat bewoners ongehinderd kunnen werken aan de laatste technologische ontwikkelingen. 

Hoofdactiviteiten

 • Je bent aanspreekpunt voor bezoekers, bewoners en medewerkers van de Campus en zorgt samen met je collega’s voor een veilige en prettige (werk)omgeving. Dat doe je op een gastvrije manier.
 • Jij zorgt voor een goede gang van zaken en bent operationeel verantwoordelijk voor de dagdagelijkse aansturing van schoonmaak, receptie, beveiliging en catering op basis van contractinformatie en processen. 
 • Je houdt toezicht op de naleving van de huisregels, assisteert bij evenementen en verleent eerste hulp bij calamiteiten en ongevallen.
 • Je stemt af met onze dienstverleners en de gebruikers van de locatie en hebt hierin een belangrijke signaleringsfunctie op het gebied van onregelmatigheden op en om de locatie. Waar mogelijk zoek je zelf oplossingsrichtingen en verbetermogelijkheden, en indien nodig escaleer je naar de Manager IT & Facilities of de Manager Finance & Operations.
 • Jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze bewoners en gasten met betrekking tot operationele IT vraagstukken; je bent in staat om dagdagelijkse IT taken / vragen zelfstandig op te lossen. Denk aan IT vragen op het gebied van paswoord reset, aanmaken van nieuwe gebruikers en het afhandelen van tickets.
 • Je bent verantwoordelijk voor het oplossen van incidenten en klachten (1e lijn), het rapporteren over incidenten en klachten, en het identificeren, diagnosticeren en registeren van de hoofdoorzaken van incidenten, al of niet met ondersteuning vanuit derden en / of door informatiemanagement, ICT- infrastructuur-management en/of applicatie-management.

De kandidaat
Ben jij de flexibele facilitair medewerker met affiniteit op het gebied van IT? Kom jij goed tot je recht in een dynamische omgeving en ben je een aanpakker? Dan zijn we zeker op zoek naar jou!

 • Relevante MBO+/HBO opleiding en werk- en denkniveau in combinatie met minimaal 2 jaar relevante werkervaring.
 • Affiniteit met IT en een pre als je bekend bent met systemen als Facilitor en Jive. Heb je wel affiniteit met IT maar zijn deze systemen jou onbekend? Wij zorgen voor een training op maat zodat je snel aan de slag kunt. 
 • Je hebt ervaring met de aansturing van leveranciers. 
 • Je weet wat aanpakken is en bent oplossingsgericht. Je weet wat een goede service leveren aan klanten, gasten en bewoners inhoudt en maakt waar wat je belooft.  
 • Je weet in te spelen op hetgeen er speelt en bent niet van het “hokjes” denken. Je springt bij daar waar nodig en voelt goed aan wat nodig is om de dienstverlening te optimaliseren. 
 • Je excelleert in een dynamische omgeving; een echte zelfstarter met de daarbij passende zelfsturende houding en beslist geen 9-5 mentaliteit. 

Wat bieden wij jou?
Brightlands Smart Services Campus groeit hard en is altijd in beweging en stimuleert dat ook bij haar medewerkers. Je kunt rekenen op een uitstekend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Met behulp van flexibele werktijden bepaal je zelf een optimale privé/werk balans. Verder krijg je de kans om in een innovatieve dynamische werkomgeving samen te werken en te bouwen aan de economische groei van Limburg. 

Interesse?
Heb je vragen na het lezen van deze vacature? Neem dan contact op met Ron Smeets ron.smeets@brightlands.com, IT & Facility manager. 

Deel je onze ambitie en herken jij jezelf in deze geweldige functie? Reageer dan snel en stuur je sollicitatie naar vacatures@brightlands.com onder duidelijke vermelding van de functie. 

Solliciteer voor 1 maart op een manier, waarvan jij denkt dat die passend is voor de functie.

Let op, een solliciteer-datum is een indicatie waarvan kan worden afgeweken door deze eerder of later offline te halen bij voldoende animo.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.