In verband met tijdelijke vervanging van ziekte is Maastro voor de hoofdlocatie in Maastricht op zoek naar een:

Receptioniste

(Tijdelijke functie voor 32 uur/week voor 3 maanden)
 

Maastro verzorgt de radiotherapie voor de provincie Limburg, vanuit de hoofdlocatie in Maastricht en vanuit haar dependance op de locatie van het VieCuri Medisch Centrum in Venlo. Tevens behandelen we vanaf januari 2019 in ons nieuwe protonencentrumpatiënten met protonentherapie; een innovatieve techniek waarmee de kans op bijwerkingen voor de patiënt aanzienlijk vermindert.

Als receptioniste bij Maastro werk je in een team van in totaal 9 receptionistes en ben je hét visitekaartje voor onze patiënten en bezoekers; jij bent medeverantwoordelijk voor de eerste indruk. Je verzorgt een correcte ontvangst en doorverwijzing van patiënten en bezoekers en draagt zorg voor de telefonische bereikbaarheid van Maastro. Daarnaast behoren het verrichten van diverse administratieve werkzaamheden tot de functie, zoals het plannen van de follow-up afspraken van de patiënten, uitgifte van tijdelijke bezoekerspassen, het afhandelen van alle inkomende post en het frankeren van uitgaande post. Tot slot zijn al onze receptionistes bedrijfshulpverlener; zij vervullen deze rol dan ook in het geval van calamiteiten.

We zijn op zoek naar een enthousiaste collega met:

  • MBO werk- en denkniveau
  • Affiniteit voor het werken in de zorgsector
  • Bij voorkeur werkervaring als receptioniste
  • Je bent professioneel, gastvrij, representatief en je beschikt over een servicegerichte instelling.
  • Communicatief makkelijk in de omgang met patiënten en collega’s
  • Flexibel inzetbaar en ook bereid om avonddiensten te werken
  • Gedegen kennis van MS Office

Werkdagen en-tijden: de werkdagen variëren per week, maar het rooster wordt steeds een maand vooraf vastgesteld. Minimaal één keer per week dient er een avonddienst te worden gewerkt. De werktijden in de dagdienst zijn tussen 07:30 uur en 17:00 uur; de avonddienst is van 13:00 tot 21:30 uur).

Arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn gebaseerd op de CAO Ziekenhuizen op basis van een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor 3 maanden. Salariëring vindt plaats in functiegroep 30 en bedraagt maximaal € 2.534,- bruto per maand op fulltime basis, afhankelijk van relevante werkervaring. Daarnaast is er een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 8,33%-vakantietoeslag, een 8,33%-eindejaarsuitkering en een uitstekende pensioenvoorziening. Daarnaast biedt Maastro diverse kortingsregelingen ten aanzien van (zorg) verzekeringen, fietsaanschaf en sportabonnementen.

Nadere informatie wordt graag verstrekt door Jacqueline van der Leek, facility manager, via e-mail: jacqueline.vanderleek@maastro.nl of telefonisch via ons centrale telefoonnummer: 088-4455666.

Als deze functie jou aanspreekt, kun je je sollicitatiebrief en curriculum vitae voor 25 april 2019 uploaden in het sollicitatieformulier op onze website www.maastro.nl onder het tabje “werken bij maastro / vacatures”. De gesprekken zullen plaatsvinden op 1 mei (1e gespreksronde) en 3 mei (2e gespreksronde).