menu

Secretaresse bij Brightlands Maastricht Health Campus

( 32 uur per week)
standplaats Maastricht 

Heb jij organisatietalent? Kan jij goed met mensen omgaan? Weet jij rust en overzicht te bewaren op hectische momenten? Houd jij ervan om praktische zaken zoals, het versturen van een mailing of het nauwkeurig bijhouden van de agenda, snel en foutloos uit te voeren? Lees dan snel verder, want dan ben jij wellicht de persoon die wij zoeken!

Wie zijn wij?
Brightlands is een open innovatieve community in een mondiale context en verbindt vier campussen in de provincie Limburg. Gezamenlijke focus is gezondheid en duurzaamheid. Brightlands combineert wetenschap, bedrijfsleven en onderwijs op het gebied van materialen, gezondheid, voedsel en slimme diensten. De campussen bieden ondernemers, wetenschappers en studenten ultramoderne faciliteiten om ontwikkeling, innovatie en groei te ondersteunen.

Brightlands Maastricht Health Campus begeleidt het hele proces in de ontwikkeling van innovaties op het gebied van gezondheid en life sciences (valorisatie) voor wetenschappers, onderzoekers en studenten. Excellente faciliteiten op het gebied van ‘imaging apparatuur’ positioneren de campus als dé plek voor het bouwen van ecosystemen rondom imaging, regeneratieve geneeskunde en innovatieve diagnostiek. De Brightlands Maastricht Health Campus onderscheidt zich door het aanbod van de complete innovatieketen: fundamenteel én toegepast onderzoek, apparatuur, de kliniek en de cross-over mogelijkheden met de andere Brightlands campussen.

De functie
Als secretaresse (M/V) van onze Chief Operations Officer en onze Chief Valorisation Officer, is de ondersteuning van de COO en CVO je hoofdtaak. Jij zorgt ervoor dat alle randzaken goed geregeld zijn. Hierbij kun je denken aan de volgende werkzaamheden;

 • beheer van de agenda’s en de e-mail;
 • vergaderingen en besprekingen voorbereiden, notuleren, actielijsten uitwerken en bewaken van status van actiepunten en besluiten;
 • onderhouden van  contacten met interne en externe partijen;
 • archivering​​​​​​.

Het profiel
De collega die we zoeken is sociaal, vindt het leuk om zaken goed te regelen en te organiseren en kan daarbij goed prioriteiten stellen. Je bent een echte aanpakker, schrikt niet van ad-hoc problemen, maar vindt het juist een mooie uitdaging om deze op te lossen. Je werkt graag samen met collega’s, maar je kan ook uitstekend zelfstandig opereren in een hectische omgeving. Met jouw open uitstraling ben je toegankelijk en creëer jij een goede sfeer. 

Wat wij vragen van jou;

 • een afgeronde secretariele opleiding; 
 • een MBO+ werk- en denkniveau;
 • minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal, in woord en geschrift.

Daarnaast beschik je over de volgende vaardigheden;

 • je bent ICT–vaardig; je bent op de hoogte van de bestaande en nieuwste versies van de relevante software programma’s;
 • je bent in staat om efficënt en effectief te werken;
 • je bent in staat om mee te bewegen/te groeien in een snel veranderende omgeving;
 • je bent een teamspeler, je hebt de overtuiging dat je samen krachtiger bent dan alleen;
 • je bent in staat overzicht te houden en kan goed structuur aanbrengen.

Ons aanbod;
Wij bieden jou een uitdagende en veelzijdige functie met ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling in een dynamische omgeving, een prettige werksfeer, een open cultuur en marktconforme arbeidsvoorwaarden. De functie is voor 32 uur per week.

Meer weten?
​​​​​​​
Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Marjolein de Loë, HR Manager, op maandag, dinsdag en donderdag bereikbaar op 06 29591073.

Wil je direct solliciteren? Maak dan een motivatiebrief waarin je beschrijft;

 • waarom jij de juiste persoon voor deze functie bent;
 • wat jij gaat toevoegen,
 • waarom jij denkt dat je bij Brightlands Maastricht Health Campus past.

Stuur deze brief met je CV vóór 13 november 2018 naar vacatures.maastricht@brightlands.com, onder vermelding van de betreffende functie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.