Vacature

Stagiair(e) Event Management

Brightlands Chemelot Campus

Brightlands Chemelot Campus is als organisatie volop in beweging. De campus vormt samen met Chemelot Industrial Park een van de grootste research- en industrielocaties in Europa. Als campus van nationaal belang ambieert Brightlands Chemelot Campus om in Europa de technologische hotspot op het gebied van hoogwaardige materialen te worden. Door business, (toegepast) onderzoek en onderwijs samen te brengen in één uniek open innovatie ecosysteem is dat mogelijk. De campus creëert hiermee de meerwaarde die nodig is om bij te dragen aan de mondiale vraagstukken op het gebied van duurzaamheid en gezondheid.

Bestaande en nieuwe bedrijven (van multinationals tot start-ups), kennis- en opleidingsinstituten vormen samen een innovatieve community die nationaal en internationaal studenten, onderzoekers en ondernemers aantrekt in chemie en performance materials. De campus heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een plek waar nu ruim 1500 kenniswerkers werkzaam zijn en 300 studenten bij meer dan 50 bedrijven en kennisinstituten. De strategie is erop gericht de campus versneld verder te ontwikkelen tot een excellente community van meer dan 100 bedrijven en tenminste 2900 kenniswerkers en 1000 studenten in 2023.

De belangrijkste opdrachten van de Brightlands Chemelot Campus organisatie zijn de groei van het aantal kenniswerkers op de campus, het verder ontwikkelen van de campus community en daarmee het aantal waardevolle samenwerkingen, het ontwikkelen en onderhouden van de campus R&D infrastructuur.

De context

Brightlands Chemelot Campus bestaat uit een parkomgeving met diverse gebouwen, variërend van kantooromgevingen tot labruimtes, pilot- en miniplants en wordt in de nabije toekomst uitgebreid met een state-of-the-art congres & vergadercentrum.

De functie

Houd jij van organiseren, kun je goed samenwerken in een team, ga je uitdagingen aan en doe je dit op een creatieve manier? Dan zijn wij op zoek naar jou en jij naar ons!

Tijdens jouw meewerk stage bij de Brightlands Chemelot Campus ga je samen met een klein team de uitdaging aan om leuke events te organiseren voor onze verschillende communities. Jij bent het schakelpunt van A tot Z in het proces van de evenementen. Je bent op de hoogte van alles wat er geregeld moet worden en je zorgt er, samen met je teamleden voor, dat zowel de grote als kleine evenementen een groot succes worden!

Werkzaamheden

 • Ondersteunen in de voorbereiding van events
 • Contact leggen met locaties, leveranciers en catering
 • Verslagen maken van de gesprekken met klanten
 • Draaiboeken van het event voorbereiden
 • Promotie van het event opzetten (o.a. uitnodigingen, reminders, surveysversturen)
 • Assisteren tijdens de events

De kandidaat

 • MBO/HBO opleiding Evenement- of Facility management
 • Talent voor organiseren
 • Creatief, proactief en gestructureerd
 • Enthousiaste, nieuwsgierige en ambitieuze persoonlijkheid

Goed in Nederlandse & Engelse taal in woord en geschrift

Solliciteren

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Erica van den Oever, Event Manager (Erica.vandenOever@brightlands.com).

Solliciteren kun je door je CV met motivatie vóór 7 juni 2019 te sturen aan vacatures@brightlands.com, onder duidelijke vermelding van de betreffende functie.

Wij bieden

 • Een plek waar eigen initiatief zeer wordt gewaardeerd
 • Een plek waar je veel ervaring opdoet
 • Begeleiding en medewerking
 • Een stagevergoeding

​​​​​​​

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.