Stagiair(e) Facility Management

De organisatie
In een wereld waarin kennis, ondernemerschap en innovatie elkaar versterken wordt hard gebouwd aan de hotspot op het gebied van smart services.

De Brightlands Smart Services Campus in Heerlen is een revolutionair instituut dat bestaat uit briljante onderzoekers en onderwijzers, innovatieve ondernemers en toonaangevende bedrijven op het gebied van smart services. Brightlands Smart Services Campus combineert een wetenschappelijk en zakelijk ecosysteem die innovatie en expertise samenbrengen - allemaal op een enkele strategische locatie. Dit maakt het een unieke plek waar innovatieve startups, spin-offs en bestaande bedrijven kunnen samenwerken met kennisinstituten, onderzoekers, studenten en visionaire investeerders.

De belangrijkste opdracht van de Brightlands Smart Services Campus organisatie is het verder ontwikkelen van de campus community en daarmee het aantal waardevolle samenwerkingen en innovatieve ontwikkelingen op het gebied van smart services.

De functie
Tijdens deze stage draai je mee in het team Finance & Operations. Mogelijke opdrachten zijn:

  • Procesbeschrijving van de afdeling facilitaire dienst met betrekking tot verbeteracties waarbij klanttevredenheid en kwaliteitsverbetering centraal staan
  • Verbeteren van gebruiksprocedures in de aangeboden diensten voor de huurders van het pand
  • Verder implementeren en ontwikkelen van het FMIS-systeem
  • Uitvoeren van een haalbaarheidsanalyse met betrekking tot nieuwe diensten voor huurders
  • Meedenken over nieuwe, innovatieve oplossingen die de dienstverlening verbeteren
  • Ondersteunen binnen lopende projecten en dagdagelijkse werkzaamheden

Heb je zelf al een opdracht bedacht? Neem dan ook gerust contact met ons op. In overleg bekijken we de mogelijkheden.

De kandidaat
Meewerken staat voorop en stageopdrachten vloeien voort uit de activiteiten van dat moment. De uit te voeren werkzaamheden variëren sterk van aard en niveau en verschillen vaak per dag. Dit vraagt dus om een flexibele en ondernemende instelling. Andere eisen:

-    Je studeert aan een opleiding HBO Facility Management;
-    Je bezit goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden;
-    Je hebt organisatievermogen en bent stressbestendig;
-    Je kunt goed zelfstandig werken, maar ook in teamverband;
-    Je bent proactief en hebt doorzettingsvermogen.
 
Je identificeert je met onze kernwaarden en draagt deze actief uit: Klantgericht, Ondernemend, Persoonlijk, Professioneel en Flexibel.

Solliciteren
Je kunt solliciteren door je CV met motivatie te sturen naar Ron Smeets, IT & Facility Manager, Brightlands Smart Services Campus Heerlen via ron.smeets@brightlands.com

Wij bieden
Wij bieden een leuke en uitdagende meeloopstage, waarin je veel kunt leren, waarin je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen en waarin je professioneel wordt begeleid. Geen dag is hetzelfde en je zult veel contacten leggen. Je komt te werken in een enthousiast, ervaren en collegiaal team.

Belangrijke informatie:
Aantal uren per week: 40

Stageperiode jaarlijks:
September t/m januari   (± 5 maanden)
Februari t/m juli              (± 5 maanden)

Het betreft een meeloopstage en geen afstudeerstage.
Je ontvangt een stagevergoeding en 2 vrije dagen per maand.