Stagiair(e) Marketing & Communicatie | Bio Treat Center

Kom jij The Story of biomassa uitdragen?

Wil jij alles leren over de circulaire biobased economie en een bijdrage leveren  aan een duurzame toekomst? Hou jij van een dynamiische werkomgeving en kun je goed zelfstandig werken? Dan is een stageplek bij het Bio Treat Center (BTC) echt iets voor jou! Als stagiair(e) Marketing/Communicatie bij het BTC ga jij The Story of biomassa uitdragen!

De kandidaat

Wij zoeken een communicatietalent met affiniteit met het thema duurzaamheid. Je hebt een relevante HBO- of masteropleiding in de richting van communicatie/marketing/journalistiek. Het betreft een fulltime of deeltijd stage en/of afstudeeropdracht. Het is belangrijk dat je zowel zelfstandig als in teamverband goed kunt werken. Een positieve houding en een energieke aanpak zijn een een pre. Het is geen probleem als je weinig kennis hebt op het gebied van biomassa of duurzaamheid. Daarvoor heb je de rest van het team! Het wordt jouw taak om een communicatieplan te ontwikkelen om ons verhaal (The Story of biomassa) naar buiten te brengen. Maar ook hoe we onszelf kunnen profileren en onze kennis naar buiten kunnen brengen, waarbij het van belang is om de juiste doelgroepen te bereiken. Hoe en op welke manier dat moet gebeuren staat niet vast. Dat is aan jou om daar creatieve oplossingen voor te bedenken. Kortom, we hebben jou of jullie (mocht je in een groep willen werken) expertise nodig!

De stageplek

Wij bieden een uitdagene stageplek in een dynamische omgeving. Je komt in een enthousiast team terecht van young professionals en seniors. Ons kantoor zit op het prachtige Brightlands Campus Greenport Venlo. Een unieke locatie! Een bijkomend voordeel is dat er altijd leuke evenementen in de agro-food sector georganiseerd worden die je horizon verbreden. Naast je stage/afstudeeropdracht krijg je de ruimte om andere taken op je te nemen en eigen ideeën in te brengen. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om deels thuis te werken.

Het Bio Treat Center

Biobased, circulair, biomassa en duurzaamheid zijn geen vreemde termen meer. Het is duidelijk dat we moeten veranderen naar een biobased circulaire economie. Het opzetten van een businessmodel is echter niet gemakkelijk. Het vraagt om daadkracht, creativiteit en innovativiteit. Als BTC helpen wij ondernemers in hun zoektocht naar biobased business cases door het bieden van projectbegeleiding, onderzoek en een uitgebreid netwerk. Naast het ondersteunen van individuele ondernemers ontwikkelen wij vijf transitie ketens: natuurlijke inhoudsstoffen, groene eiwitten, biobased materialen, biobased chemie en bodem voeding. Het delen van kennis en leerervaringen over deze vijf ketens stata hierbij centraal.

Interesse?

Stuur dan jou motivatiebrief met CV per mail naar anne.terhorst@biotreatcenter.nl. Ook voor vragen kun je mij gerust mailen. Liever bellen? Dat kan ook. Je kunt me bereiken via +31 (0)6 176 159 82