Stagiair(e) Marketing & Communicatie

Brightlands Maastricht Health Campus

Samen is bij Brightlands Maastricht Health Campus het magische woord, want samen maakt ons slimmer en sterker. De koppen bij elkaar, de handen ineen en samen de schouders eronder; zo doen we dat hier. Dat is immers dé manier om duurzame oplossingen te bedenken en te realiseren voor de uitdagingen in de gezondheidszorg van morgen en in de toekomst. Wie bij ons werkt of wil werken, begrijpt dat je samen veel verder komt. Die staat open voor nieuw en anders, die durft te leren en te proberen. Die snapt het belang van valoriseren door vindingen zo snel mogelijk beschikbaar te maken voor de maatschappij. We boeken op Brightlands Maastricht Health Campus aardig wat succesjes en successen. Dat doen we door te denken en te doen, door rond te kijken en te luisteren, door heel graag te willen én te durven. We creëren onze eigen kansen, maar grijpen die ook als ze zich voordoen. Onderzoekers van kennisinstellingen realiseren hier samen met overheidsinstanties, grote bedrijven en kleine bedrijfjes - letterlijk en figuurlijk - grensoverschrijdende en grensverleggende ontdekkingen. Onze focus hier in Maastricht ligt op de curatieve en preventieve gezondheidzorg in het algemeen, op innovatieve diagnostiek en regeneratieve- en precisiegeneeskunde in het bijzonder.

Wat ga je bij ons doen?

Tijdens deze stage draai je mee met uiteenlopende projecten in het Marketing & Communicatie team. Mogelijke opdrachten zijn:

 • Het maken van marketing- & communicatieplannen m.b.t. bezoekerswerving en deelnemerswerving;
 • Het samenstellen van de mediamix waarbij je actief samenwerkt met mediapartners;
 • Het bedenken en organiseren van randprogramma’s en ludieke acties;
 • Het schrijven van teksten voor communicatie/pr doeleinden;
 • Het zorgdragen voor diverse uitingen, i.s.m. leveranciers/bureaus;
 • Het onderhouden van de websites en het beheren van social media;
 • Het (mede) opstellen van mediaberichten;
 • Het verzorgen (e)mailings.

Wie ben je?

Meewerken staat voorop en stageopdrachten vloeien voort uit de activiteiten van dat moment. De uit te voeren werkzaamheden variëren sterk van aard en niveau en verschillen vaak per dag. Dit vraagt dus om een flexibele en ondernemende instelling. Andere eisen:

 • Je studeert aan een relevante HBO of WO opleiding, op het gebied van Marketing, Communicatie en/of Multimedia;
 • Je bezit goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden;
 • Je hebt organisatievermogen en bent stressbestendig;
 • Je kunt goed zelfstandig werken, maar ook in teamverband;
 • Je bent proactief en hebt doorzettingsvermogen.

Wat bieden wij?

Wij bieden een leuke en uitdagende meeloopstage, waarin je veel kunt leren, waarin je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen en waarin je professioneel wordt begeleid. Geen dag is hetzelfde en je zult veel contacten leggen. Je komt te werken in een enthousiast, ervaren en collegiaal team. 

Belangrijke informatie:
Aantal uren per week: 40

Stageperiode jaarlijks:
September t/m januari   (± 5 maanden)
Februari t/m juli              (± 5 maanden)
Juni t/m augustus          (zomerstage)

Je ontvangt een stagevergoeding en 2 vrije dagen per maand

Solliciteren

Je kunt solliciteren door je CV met motivatie te sturen naar Iris van Brandenburg, Manager Marketing & Communicatie Brightlands Maastricht Health Campus via iris.vanbrandenburg@brightlands.com