Vacature

Talent Development Officer

Ben jij de spil tussen jong talent, bedrijven en kennisinstellingen in de regio?
 

Als Talent Development Officer is je belangrijkste deliverable het stimuleren van de werkgelegenheid op de Brightlands Smart Services Campus en nieuwe mogelijkheden voor scholieren, studenten, om- en bijscholing van professionals. Hierdoor kunnen de bedrijven op de Campus en in de regio hun vacatures succesvoller invullen in de schaarse arbeidsmarkt.

Wat ga je doen?

 • Je gaat actief lobbyen bij scholen en kennisinstellingen om studenten naar de Campus te halen. Je gaat de studenten begeleiden.
 • Je weet de weg binnen Mbo, Hbo en universiteiten om samen met hen activiteiten te organiseren op de Campus zoals hackatons, seminars en inhoudelijke events.
 • Je runt het programma Train 4 Smart Services en andere programma’s met studenten.
 • Je vertegenwoordigt de Campus bij (grote en kleine) bedrijven en brengt hen met studenten in contact. 
 • Je werkt de inhoudelijke component van evenementen voor studenten uit en voelt je vrij om presentaties aan groepen te geven.
 • Je bent het gezicht van Talent Development voor bedrijven, kennisinstellingen en andere partijen op de Campus.

What's in it for you?

Werken bij de enige Smart Services Campus van Limburg! Een uitdagende functie met flexibele werktijden in een innovatieve organisatie en omgeving, met ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en marktconforme arbeidsvoorwaarden. 

Got what it takes?

Een afgeronde opleiding op Hbo+/WO-niveau met minimaal 5 jaar relevante werkervaring. 

 • Affiniteit met nieuwe technologie zoals Blockchain en AI is cruciaal. Kennis en interesse met het Nederlandse onderwijssysteem, ervaring met programma- en projectontwikkeling in verbinding met kennisinstellingen en bedrijfsleven.
 • Je bent een gedreven netwerker die kansen ziet en deze weet om te zetten naar nieuwe activiteiten, programma’s en projecten. 
 • Je spreekt de taal van de wetenschap en het onderwijs maar ook van de ondernemer, jij bent de ‘tolk’. 
 • Je bent ondernemend, out of the box denkend en resultaatgericht. 
 • Je bent een zelfstarter die zich thuis voelt in een dynamische (inhoudelijke) omgeving en weet partijen te verbinden op inhoudelijk vlak.
 • Naast vloeiend Nederlands spreek je Engels en bij voorkeur Duits ten behoeve van internationale contacten binnen Europa.

Wij zijn de Brightlands Smart Services Campus, een unieke plaats waar innovatieve startups, corporate bedrijven, vooruitstrevende kennisinstellingen en onderzoekers, docenten, studenten en business/product developers en strategen samenwerken aan innovatieve oplossingen voor nu en onze toekomst!
De belangrijkste opdracht van de Brightlands Smart Services Campus organisatie is het verder ontwikkelen van de campus community en daarmee het aantal waardevolle samenwerkingen en innovatieve ontwikkelingen op het gebied van smart services.

Nieuwsgierig geworden? 

Je kunt solliciteren door je CV met motivatie te sturen aan vacature.smartservices@brightlands.com onder duidelijke vermelding van de betreffende functie. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.