AZL NV

AZL is een van de grootste pensioenuitvoeringsorganisaties van Nederland. AZl heeft een hoofdvestiging in Heerlen en een kantoor in Utrecht waar in totaal vierhonderd betrokken en deskundige medewerkers werken.

AZL verzorgt de administratie van 58 pensioenfondsen met 900.000 deelnemers. Alles wat AZL doet heeft direct of indirect te maken met de pensioenen van die deelnemers. De deelnemer krijgt van ons duidelijkheid over zijn pensioen, en ervaart dat AZL bereikbaar, deskundig en behulpzaam is.

Bestuurders van de pensioenfondsen ontvangen bij ons ook de best mogelijke steun. Om hun fonds goed te kunnen besturen moeten zij kunnen beschikken over actuele en correcte cijfers, toegankelijke prognoses en duidelijke adviezen. Daarom biedt AZL niet alleen een administratie die perfect op orde is, maar ook bestuursadvies, communicatieadvies en actuariële dienstverlening. De opdrachtgever kiest uit dit pakket de dienstverlening die voor zijn fonds gewenst is, integraal óf modulair. Dankzij onze maatwerk dienstverlening kunnen bestuurders zich richten op hun kerntaak: het besturen van het fonds.