VIA Logistics Professionals

We helpen je om altijd in beweging te blijven

Logistiek en Supply Chain is een wervelende branche en een prachtig vakgebied. Het is ook een specifieke wereld, breed veelomvattend met een eigen cultuur en talloze geschreven en ongeschreven regels. Wij weten hoe het werkt en zijn al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in bemiddeling en opleiding van hoger opgeleide professionals. Van zojuist afgestudeerd HBO’er tot en met senior management. We spreken de taal, herkennen de fase van ontwikkeling en maken de match met onze opdrachtgevers.

Ons netwerk is inmiddels uitgegroeid tot ruim 15.000 potentiële kandidaten. Hierdoor kunnen we voor vrijwel elke functie binnen onze specialisatie de juiste kandidaat voordragen. Vast, tijdelijk middels een detachering of op ZZP basis, we helpen je snel aan de professional of supply chain specialist die je nodig hebt. Te denken valt aan vacatures en interim opdrachten o.a. op het gebied van; Logistiek, Supply Chain, Inkoop, Sourcing, (logistics & SC) Engineering, Planning, Material Management, Project Management, Operations Management, Customer Service en Quality.

We werken vanuit ons hoofdkantoor op de Brightlands Campus te Venlo en vanuit de startup loft op Chemelot. Voor onze opdrachtgevers zijn we de recruitment- en opleidingspartner die helpt ambities en doelstellingen te realiseren. Dat doen we door passende professionals te vinden en de huidige medewerkers te ontwikkelen aan onze eigen Academy.

Veel opdrachtgevers zien ons als een verlengstuk van de eigen HR-afdeling en dat is precies zoals we graag werken. We geven gevraagd en ongevraagd advies en zijn voor kandidaten een sparringpartner op het gebied van loopbaanontwikkeling en carrière. Eerlijk, integer, positief kritisch, maar altijd enthousiast en gedreven om samen met onze opdrachtgevers en kandidaten de beste keuzes te maken.
Zo blijven we niet alleen in beweging, maar brengen we persoonlijke doelen en bedrijfsambities versneld dichterbij.