Inergy

Open organisatie
Als je bij Inergy aan de slag gaat, merk je meteen waar het bij ons om draait. Alles is gericht op kennisdeling. In IT gaan de ontwikkelingen razendsnel. Daarom is het ontzettend belangrijk dat we elkaar blijven uitdagen, nieuwe ideeën met elkaar delen en ook: afscheid durven nemen oude ideeën. Je krijgt daarom uitgebreide opleidingsmogelijkheden en er zijn regelmatig inspirerende brainstormsessies. Tijdens speciale ontbijtsessies schuif je aan terwijl een van de collega’s vertelt over de successen en valkuilen van een project.

Inergy-sfeer
Je zult zien dat de sfeer bij Inergy hier volledig op aansluit. Alleen als iedereen zich op zijn plek voelt, in een open organisatie, kun je écht goed samenwerken. We hechten er veel waarde aan om die speciale Inergy-sfeer te behouden. Daarom serveren we elke dag een verse lunch, organiseren we regelmatig bbq’s en loopt er een fanatieke tafelvoetbalcompetitie. En natuurlijk houden we ook bij hoe de medewerkers over Inergy denken – want wat is ‘een goede sfeer’ als er geen data achter zit? Juist. Uit onze laatste peiling bleek dat 98 procent van de collega’s juist die sfeer als belangrijke reden noemt om bij Inergy te werken. Wat ook helpt is de vrijheid die je krijgt bij Inergy. Onze werktijden zijn flexibel en af en toe thuiswerken, is geen probleem.

Pittige vraagstukken
Als je kiest voor Inergy, dan kies je voor een enthousiaste, toegewijde club. We zijn echte dataliefhebbers; we noemen onszelf ook wel BI-passionado’s. Je moet in dit werk gefascineerd zijn door de waardevolle data die bij organisaties als het ware voor het oprapen ligt. En je moet je tanden willen zetten in de pittige vraagstukken waar je mee te maken krijgt. We helpen onze opdrachtgevers – zoals Post NL, Intergamma (Gamma en Karwei) en ING – om met complexe, state-of-the-art BI-systemen nieuwe inzichten te halen uit data. En die informatie bieden we aan in de vorm van eenvoudige dashboards en rapportagemogelijkheden.

Krachtig cloudplatform
Doordat we onze eigen ETL-tooling en -rapportage hebben gebouwd, en we deze goed onderhouden met ons enthousiaste team van BI- en Java-developers, kunnen we onze klanten unieke oplossingen bieden. Vanwege de platte technische architectuur, rollen we deze oplossingen bovendien supersnel uit waardoor minder performance issues voorkomen. De datawarehouse- en BI-applicaties van onze klanten draaien meestal op ons eigen platform. Zo ontzorgen we onze klanten.