B00

B00: app & web development
B00 bestaat sinds 2014 en februari 2018 kwamen zij naar deze Smart Services Campus. Ons gevoel zegt dat B00 misschien wel de jongste bewoners zijn. Welke slimme diensten wij leveren? B00 bouwen gebruiksvriendelijke apps en websites. Afhankelijk van de toepassing en specifieke wensen van onze opdrachtgevers kiest B00 daarbij voor maatwerk of oplossingen op basis van open source systemen.

B00 is breed
Als software engineers zijn zij breed georiënteerd. B00 designt de voorkant van een app of website én programmeren de achterkant. Daarbij bouwen zij native of hybride. Met andere woorden: specifieke oplossingen voor IOS, Android of Windows, of één oplossing voor deze drie platforms. Dat doet B00 in een klein team van back-end en front-end developers. Aangevoerd door een projectmanager en als dat nodig is aangevuld met gespecialiseerde partners.

B00 werkt met partijen die zich ook op de Smart Services Campus bevinden zoals Brightlands, Rementis en Universiteit Maastricht. Maar ook voor diverse onderwijsinstellingen en evenementenorganisaties.

B00 is bevlogen
Een project bij B00 begint met een leeg vel en eindigt met een werkende app of website. Daartussen speelt zich een interactief proces af tussen designers en developers. Een goed user interface design vindt B00 belangrijk. Wil een app of site echt gebruikt gaat worden (ja, dat wil B00), dan moet de informatie logisch en gedoseerd aangeboden worden. Kwestie van goed ontwerpen én van testen, testen en nog een keer testen.

B00 bouwt stap voor stap
Of het nu gaat om het ontwikkelen van een nieuwe applicatie of het actualiseren van een bestaande website: B00 werkt altijd in heldere stappen van concept naar eindproduct. Daarbij vindt B00 het belangrijk dat de klant elke volgende stap van heel dichtbij kan volgen en met ons mee zet. Het resultaat is een oplossing waarin we de klant zijn wensen én, belangrijker nog, de behoeften van de eindgebruikers hebben samengebracht. Zo werkt B00.