B00

B00: app & web development
B00 bestaat sinds 2014. In februari 2018 kwamen we naar deze Smart Services Campus. Ons gevoel zegt dat we misschien wel de jongste bewoners zijn. Welke slimme diensten wij leveren? We bouwen gebruiksvriendelijke apps en websites. Afhankelijk van de toepassing en specifieke wensen van onze opdrachtgevers kiezen we daarbij voor maatwerk of oplossingen op basis van open source systemen.

B00 is breed
Als software engineers zijn we breed georiënteerd. We designen de voorkant van een app of website én programmeren de achterkant. We bouwen native of hybride. Met andere woorden: specifieke oplossingen voor IOS, Android of Windows, of één oplossing voor deze drie platforms. Dat doen we in een klein team van back-end en front-end developers. Aangevoerd door een projectmanager en als dat nodig is aangevuld met gespecialiseerde partners.

We werken met partijen die je ook op de Smart Services Campus tegenkomt zoals Brightlands, Rementis en Universiteit Maastricht. Maar ook voor diverse onderwijsinstellingen en evenementenorganisaties.


B00 is bevlogen
Een project bij B00 begint met een leeg vel en eindigt met een werkende app of website. Daartussen speelt zich een interactief proces af tussen designers en developers. Een goed user interface design vinden wij belangrijk. Wil je dat een app of site echt gebruikt gaat worden (ja, dat willen wij), dan moet je informatie logisch en gedoseerd aanbieden. Kwestie van goed ontwerpen én van testen, testen en nog een keer testen.

B00 bouwt stap voor stap
Of het nu gaat om het ontwikkelen van een nieuwe applicatie of het actualiseren van een bestaande website: we werken altijd in heldere stappen van concept naar eindproduct. Daarbij vinden we het belangrijk dat jij elke volgende stap van heel dichtbij kunt volgen en met ons mee zet. Het resultaat is een oplossing waarin we jouw wensen én, belangrijker nog, de behoeften van je eindgebruikers hebben samengebracht. Zo werkt B00.