Betawerk

Online strategie en creatie

Betawerk creëert digitale oplossingen voor complexe uitdagingen in een veranderende wereld. Zij ontwikkelen top websites en applicaties, met Drupal, en slimme online strategieën, aan de hand van Service Design Thinking.

Prijswinnend

2016 won Betawerk met een case voor het MUMC+ de Zilveren Dutch Interaction Award, de belangrijkste prijs voor online in Nederland. In 2017 leverde ons werk drie nominaties voor de Drupal Splash Award op; de Award voor Mijn U-center werd verzilverd.

We love Drupal

Betawerk heeft meer dan tien jaar ervaring in het ontwikkelen met Drupal, één van de meest gebruikte opensource content- managementsystemen (CMS) ter wereld. Drupal werkt vanuit flexibiliteit, teamwork en modulariteit: Principes die ons erg aanspreken en die we uitdragen.

Familiebedrijf

In 2011 bundelden de broers Martijn, Maurice en Ivo Hermans hun krachten in een full service internetbureau. Nu staat er een team met vijftien Drupal professionals en strategen, door wie Betawerk zich heeft ontwikkeld tot specialist in innovatieve online projecten met een complex karakter.

Hier komen we vandaan

Betawerk is gevestigd in de Brightlands Smart Services Campus in Heerlen, het hart van de voormalige Nederlandse mijnstreek. Zij voelen zich sterk verbonden met de regio. Betawerk vindt dat zij als bedrijf een rol hebben in de gemeenschap waarin Betawerk geworteld is.