Cebiq Consultancy

Cebiq verleent zakelijke diensten op het gebied van SAP BI. We zijn gefocust op onze regio, maar tot onze klanten behoren ook de grotere internationale bedrijven. Onze dienstverlening bestaat uit consultancy en beheer. Consultancy doen we graag bij onze klanten op locatie, beheer kunnen we ook op afstand. We opereren als een team van dé specialisten in deze dienstverlening

History
Cebiq is in 2008 ontstaan door het samenvoegen van meer dan 50 jaar SAP-ervaring, van mensen met dezelfde ideeën en werkwijze. We zijn een bedrijf dat bestaat uit mensen die, dat wat ze doen ook écht leuk vinden. In een kort tijdsbestek hebben we al een mooie resultaat mogen neerzetten met onze dienstverlening en krijgen we steeds meer waardering van onze klanten door een langdurige samenwerking aan te gaan.

Cultuur en Organisatie
Vrijheid, onderling respect, toegankelijk en openheid behoren tot onze cultuur, waar naast de beste willen zijn, ook tijd en ruimte is om regelmatig te ontspannen. Een platte structuur, korte en directe lijnen én een stukje zelfverantwoording dragen bij aan de gehele organisatie. Onze werkwijze is no-nonsense met een pragmatische aanpak. We onderscheiden ons van andere bedrijven door onze bedrijfscultuur, interne organisatie en onze aanpak. Al onze consultants zijn hierdoor meer betrokken en verantwoordelijk voor de werkzaamheden die ze uitvoeren.

Team
Ons team bestaat uit specialisten met een drive voor succes. We hebben oog voor detail en overzicht van het geheel. We hebben onderling accentverschillen maar vullen elkaar daardoor goed aan. Het liefst zijn we allemaal vakinhoudelijk bezig!

Niet voor niets vindt u ons op de Brightlands Smart Services Campus. In dit open ecosysteem werken we samen met wetenschappers en studenten van Maastricht University aan de ontwikkeling van innovatieve data-driven ontwikkelingen en projecten zoals Techruption.