menu

IoT Academy meets Brightlands

Event date: April 20, 201712:00u
End date: April 20, 2017

Wat is 'Internet of Things' (IoT) en wat kan ik ermee? Met deze vraag gaan we aan de slag op donderdagmiddag 20 april op de Brightlands Smart Services Campus in Heerlen. Speciaal daarvoor hebben de IoT Academy in Rotterdam en Brightlands de handen in één geslagen. Er zal aandacht zijn voor IoT vanuit vier invalshoeken: IoT en Finance, IoT en Health, IoT en Smart City en hoe je als developer zelf aan de slag kunt met LoRa.

Deze kennismiddag is ideaal om meer kennis op te doen over de ontwikkelingen binnen Internet of Things. Naast het krijgen van theorie en branche specifieke praktijkvoorbeelden zullen we binnen 20 minuten eenvoudig een IoT-oplossing bouwen. Hiermee ervaar je hoe eenvoudig IoT is en wat de mogelijkheden ermee zijn. Binnen de technische LoRa sessie zal de focus liggen op hoe je zelf als developer aan de slag kunt met IoT prototypes.

Programma

12:00 uur Inloop en lunch
13:00 uur Plenair welkom
14:00 uur Break-out sessies:IoT & Finance, IoT & Health, IoT & Smart City, LoRa Developers
15:15 uur Plenair resultaten en inzichten bespreken
16:00 uur Informele borrel


Om de middag goed vorm te kunnen geven, willen we graag een inschatting maken van het aantal aanwezigen. Meld je daarom al aan via deze link op Eventbrite.

Voor vragen over de kennismiddag kun je mailen naar: benjamin@iotacademy.nl of jasper@iotacademy.nl.

Meer informatie over de IoT Academy kun je vinden op www.iotacademy.nl.
  overview news & events

Want to stay up to speed with the latest from Brightlands? Register for our newsletter?

Sign me up!