menu

Kick-off Human Capital Agenda-ICT

Event date: April 13, 201713:00u
End date: April 13, 2017


De Human Capital Agenda (HCA) is een actieplan, op initiatief van de Provincie Limburg, om aan de groeiende vraag naar ICT-professionals te voldoen. Bedrijven en onderwijsinstellingen kunnen meer doen om jonge mensen te interesseren voor de banen van de toekomst. Bijvoorbeeld in de vorm van beurzen, stageplekken en gastdocentschappen die zo vroeg mogelijk in het onderwijsproces ingezet worden, en ook daarna via her- en bijscholing.

REGITEL en de Provincie Limburg organiseren samen met Brightlands Smart Services Campus op 13 april de kick-off van de HCA ICT Agenda. Een leuke interactieve middag waar ondernemers, werkzoekenden, studenten, young professionals en overige belangstellenden elkaar ontmoeten in een dynamische omgeving!

Programma
De kick-off bestaat uit een grote ICT Infomarkt waar workshops, presentaties en demonstraties worden georganiseerd en verschillende organisaties op het gebied van onderwijs, overheid en ondernemerschap zich presenteren. Tussendoor kunt u terecht in het Forum waar u zich kunt laten informeren en inspireren door diverse sprekers die op allerlei manieren actief zijn op het gebied van informatie- en communicatie technologie.

13.00 - 13.30 uur Ontvangst
13.00 - 18.00 uur ICT Infomarkt

Forum:
13.30 - 14.15 uur Marleen van Rijnsbergen, Gedeputeerde Werk en Welzijn, Provincie Limburg
14.15 - 14.30 uur Peter Princen, Directeur Faculteit ICT, Zuyd Hogeschool
15.00 - 15.30 uur Frank Thuijsman, Professor Stategic Optimization and Data Science, Maastricht University
16.45 - 17.15 uur Afsluiting door Hans Teunissen, Gedeputeerde Ruimte en Onderwijs, Provincie Limburg
17.15 - 18.00 uur Netwerkborrel

Aanmelden
Heb je interesse? Meld je dan hier aan.

Wij verwelkomen je graag op de Brightlands Smart Services Campus. Het programma start om 13.00 uur en duurt tot ca. 18.00 uur.

Neem voor meer informatie contact op met Janou van de Vorst.

  overview news & events

Want to stay up to speed with the latest from Brightlands? Register for our newsletter?

Sign me up!