menu

Nederland Valoriseert!

Event date: January 23, 201714:00u
End date: January 23, 2017

Op 23 januari 2017 vieren we het zesjarig bestaan van het Valorisatieprogramma. Samen met Minister Kamp van Economische Zaken, Staatssecretaris Dekker van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en Constantijn van Oranje, special envoy StartupDelta blikken we terug op de resultaten en kijken vooruit naar nieuwe initiatieven. Want samen werken we aan maximale impact van onderzoek en versterking van de innovatiekracht van Nederland.

De bijeenkomst vindt plaats op 23 januari 2017 tussen 14:00 – 19:30 uur in het DesignLab van The Gallery, Hengelosestraat 500, Enschede.

Het wordt een inspirerende dag met een Champions Tour, een College Tour, een super brainstorm, debat en de Young Startup Award. De bijeenkomst is dan ook de gelegenheid om te netwerken, inspiratie op te doen en kennis te delen.

Het valorisatieprogramma
Het Valorisatieprogramma is in 2010 gestart en zeer succesvol. De samenwerking tussen hogescholen en universiteiten is versterkt, in het hoger onderwijs zijn duizenden uren trainingen in ondernemerschap aangeboden, er zijn honderden nieuwe bedrijven gestart. De communities van kennis en ondernemend talent van universiteiten en hogescholen staan aan de basis van dit succes. En we zijn nog niet klaar!

Meld je vandaag nog aan
Iedereen die wil bijdragen om innovatiekracht vanuit de kennisbasis verder te versterken en iedereen die verder wil bouwen aan de toppositie van Nederland op het gebied van kennis en ondernemerschap is op 23 januari van harte welkom.

Meld je hier aan voor het congres van Nederland Valoriseert! op 23 januari. Alle informatie over het programma, de hubs en het valorisatieprogramma is te vinden op deze website.

Tot 23 januari!

  overview news & events

Want to stay up to speed with the latest from Brightlands? Register for our newsletter?

Sign me up!