menu

André Kuipers bij opening nieuwe vestiging Inergy in Heerlen

Event date: April 19, 201716:00u
End date: April 19, 2017


Op woensdag 19 april opent Inergy hun nieuwe kantoor (ruimte 1.33) op de Brightlands Smart Services Campus in Heerlen. Wij nodigen u van harte uit om hierbij aanwezig te zijn. Na de opening door wethouder Martin de Beer van de Gemeente Heerlen zal Danielle Brouwers, CFO bij Obvion haar samenwerking met Inergy belichten. Ook enkele leerlingen uit groepen 7 en 8 van Heerlense basisscholen zijn aanwezig om hun prangende vragen aan Kuipers te stellen.

Inspirerend verhaal over het internationale ruimtestation ISS
Daarna zal André Kuipers het woord nemen. André Kuipers houdt een inspirerend en verbluffend verhaal over zijn ervaring in de ruimte. In de ruimte hangt een opvallende multinational: het internationale ruimtestation ISS, gerealiseerd door Amerika, Europa, Rusland, Canada en Japan.

Het ISS is het grootste, meest complexe, internationale technologische bouwwerk dat de mens ooit heeft gemaakt. Door te werken aan grensverleggende technologie die buitenaardse omstandigheden kan doorstaan, komen we tot wetenschappelijke inzichten over onze plaats in het heelal en verzamelen we ongelooflijk veel informatie over onze eigen aarde en het leven daarop. Technologie kom je in de ruimte overal tegen: bij medische zaken, communicatie, transport, energie, voedsel en zelfs bij het sporten.

Over André Kuipers
André Kuipers (1958) is de eerste Nederlander met twee ruimtemissies op zijn naam. Zijn tweede missie is de langste Europese ruimtevlucht in de geschiedenis. In totaal bracht de ESA-astronaut 204 dagen in de ruimte door: 11 dagen tijdens missie DELTA in 2004 en 193 dagen tijdens missie PromISSe in 2012.

Aanmelden
Stuur een email om u aan te melden. Het programma duurt van 16:00 tot ca 18:30 uur.

We verwelkomen u graag op 19 april op de Brightlands Smart Services Campus!

  overview news & events

Want to stay up to speed with the latest from Brightlands? Register for our newsletter?

Sign me up!

Bekijk de beelden van de opening

Opening kantoor Inergy met André Kuipers