menu

Brightlands YP Summer Event 2017: Zorg dat je erbij bent!

Event date: June 09, 201716:06u
End date: June 09, 2017

Brightlands organiseert samen met de Young Professionals het Summer Event 2017. Het Summer Event is een netwerkbijeenkomst voor Young Professionals in een zomerse sfeer. We lichten graag al een tipje van de sluier op, over wat we gaan doen. Houd 9 juni dus vrij in je agenda en schrijf je in!

Datum en tijd: vrijdag 9 juni, vanaf 15.30 uur

Locatie: Poppodium NIEUWE NOR

Inschrijven: Inschrijven kan via Eventbrite

Wat is het Brightlands YP Summer Event?

Brightlands Young Professionals organiseert activiteiten voor young professionals bij aangesloten organisaties. Dat doen we met jaarlijks terugkerende evenementen. Samen met de young professionals van APG, Conclusion, Gemeente Heerlen en de Open Universiteit organiseren we nu het Summer Event 2017.

Nieuwe Nor en Wheels ‘n Bites

Dit jaar werken we samen met Poppodium Nieuwe Nor. Zij regelen de muziek voor het foodtruckfestival “Wheels ’n Bites”, op 9, 10 en 11 juni in het centrum van Heerlen. Omdat er dan al veel te doen is in de stad, lijkt het ons leuk om ook iets met de Young Professionals te doen. Dat doen we op vrijdag 9 juni, vanaf ongeveer 15.30 uur.

Een beetje leerzaam…

We hebben twee sprekers geregeld die ons in een uur graag iets leren over muziek.

Theo Ploeg neemt ons mee in de economische waarde van muziek, bijvoorbeeld voor de stad Heerlen. Theo Ploeg is accelerationist en storyteller in de wereld van design, media en de pop cultuur. Bekijk de videoboodschap van Theo op Facebook: Brightlands Summer Event Facebook

En Pieter-Jan Pieters neemt ons mee in zijn visie op ondernemen: met lef en vooral op zijn eigen manier. Hij neemt zakendoen zeer serieus, maar wil tegelijkertijd niet te serieus zijn tijdens het zakendoen. Hij toont zijn prestige project MIDIS: een nieuw soort digitale muziekinstrumenten door zijn bedrijf OWOW. En O-WOW is precies de reactie die je hebt na zijn presentatie!

… en vooral gezelligheid

We zorgen er ook voor dat het een gezellige middag wordt. Bij ontvangst is er tijd om te netwerken met andere Young Professionals.

Na de lezingen is het tijd voor de vrijdagmiddagborrel. We verplaatsen ons naar Klein Berlijn op het terrein van Wheels ’n Bites. Hier kun je een hapje eten bij één van de food trucks. En Poppodium Nieuwe Nor verzorgt ons daar van live muziek. Wat er met Klein Berlijn te doen is zie je op de website www.nieuwenor.nl

  overview news & events

Want to stay up to speed with the latest from Brightlands? Register for our newsletter?

Sign me up!

Hoe kun je je aanmelden?

Als je Young Professional bent bij één van de aangesloten organisaties, kun je je aanmelden via Eventbrite.

We houden je dan op de hoogte van nieuws over het Summer Event. En we zetten je meteen op de gastenlijst voor 9 juni.

Vragen?

Als je nog andere vragen hebt, kun je deze mailen naar Brightlands Young Professionals. Of spreek iemand van het Brightlands YP bestuur aan.


WNB-SOCIAL-IMAGES-PLUS.jpg