3 Digitale Dagen 2018

Event date: September 28, 201708:30u
End date: December 13, 2017

Op 28 september, 6 november en 13 december worden de 3 Digitale Dagen 2018 gehouden. De 3 Digitale Dagen vinden achtereenvolgens plaats in Aken, Genk en Heerlen en worden georganiseerd door de Gemeente Heerlen, Provincie Limbrug en de Brightlands Smart Services Campus, in samenwerking met Stadt Aachen en Stad Genk

Deze steden in de grensregio investeren stuk voor stuk in kennisopbouw om de economie en de arbeidsmarkt te versterken. De uitwisseling van kennis over en weer kan tot versnelling leiden van economische kansen. Om deze kansen te verzilveren zijn directe contacten aan weerszijden van de grens belangrijk. Hierbij is het relevant om elkaars aanpak, gewoonten en cultuur te kennen en herkennen.

De 3 Digitale Dagen zijn bedoeld voor iedereen die interesse heeft in de digitale kansen in onze maatschappij. Van strategen, beslissers en projectleiders van bedrijven, kennisinstellingen en overheden tot startups, MKB bedrijven, Young Professionals en studenten in de Euregio! De 2018-editie staat in het teken e-Dialogue, e-Health en e-Government. 

PROGRAMMA

Digitale Dag 1: vrijdag 28 september

Tijd: 13.30-16.00 uur
Thema: spraakherkenning en simultaanvertaling
Locatie: Technologiezentrum Aachen, Dennewartstraße 25-27

AANMELDEN (gesloten)

 

Digtale Dag 2: dinsdag 6 november

Tijd: 10:00
Thema: "Wat zijn de technologische vorderingen in de gezondeidsindustrie en hoe zijn deze van invloed op het individu (als patiënten en als professionals)?"
Locatie: Thor Park Genk, Stadsplein 1

AANMELDEN

 

Digitale Dag 3: dondedag 13 december
Tijd: Tijdstip nog niet bekend
Thema: Digitale transformatie van de overheid 
Locatie: Brightlands Smart Services Campus, Smedestraat 2

AANMELDEN (binnenkort mogelijk)

 

 

  overview news & events