2018

Filter by theme:

01 Jun
Bonnefanten Kunstuitleen & Brightlands presenteren Walden

De Limburgse band Walden, winnaar van de Nu of Nooit-prijs, opent Pinkpop 2018 op de Brightlands Stage. Als opwarmer voor Pinkpop speelt Walden een deel van het winnende repertoire tijdens een mini-concert in Geleen bij de opening van het bijzondere project 'Bonnefanten Kunstuitleen & Brightlands meet Geleen'.

15 Jun
Pinkpop 2018 opens on Brightlands Stage

On June 15, the Limburg band, Walden, will open the festival with a performance on the Brightlands Stage. This will be the second year in a row that the stage in the festival’s famous pink tent will be named after Brightlands.

21 Jun
Meet&Green op Brightlands Campus Greenport Venlo

Meet&Green is dé jaarlijkse kennisdag voor de professionele boomkwekerijsector waarbij interessante proeven van gewasbeschermings- en bemestingsfabrikanten, machine-demonstraties en een kennisplein met toeleveranciers worden getoond.

03 Jul
Blockchain inspiratie event

Wat is blockchain nu precies en waar kan jij het als ondernemer op toepassen? In deze Inspiratiesessie, georganiseerd door LIOF, maken we concreet wat blockchain is gaan we in op de hedendaagse en toekomstige ontwikkelingen. Drie ondernemers uit de genoemde sectoren laten middels praktijkcases hun ervaring met het toepassen van blockchain zien.

19 Jul
Opening Pick Up Point van People's Farm

Tijdens de komende zomerse DoMiBo wordt de Pick Up Point van ’t Verskratje van People’s Farm officieel geopend.

16 Aug
Oogstfeest

Frisse basilicum op je broodje, een heerlijk kopje verse muntthee (keuze uit appelmunt, Marokkaanse munt, pepermunt, gembermunt, ananasmunt, lemonbalm etc.) of net geplukte rucola op je bord. In Q Food, het restaurant op de campus in Venlo, kun je iedere dag genieten van de verse kruiden en sla van Urban Ponics.

31 Aug
Asperge Platform 2018

Voor de tweede keer wordt het Asperge Platform georganiseerd met demonstraties, proeven en interessante sprekers.

05 Sep
Blue meets Agro Food - Plasma

Maak kennis met de toepassingsmogelijkheden van plasma: deze duurzame technologie kan bijvoorbeeld veel uitdagingen in de agrofood rondom voedselbewerking oplossen.

07 Sep
Open Brains: deep learning voor de agro food

Een zelflerend algoritme, om elke plant te kunnen onderscheiden. Welke kansen biedt dit voor de agro food sector? Kom naar de sessie en denk mee!

14 Sep
Open Brains: een nieuwe manier van telen

De agro food sector kampt met grote uitdagingen; hoe gaan we een blijvend groeiende bevolking voorzien van gezond voedsel?