Brightlands Young Professionals: gastspreker Joseph Oubelkas

Event date: November 14, 201916:45u
End date: November 14, 2019

"Je kunt veel dingen niet beïnvloeden, maar je kunt altijd je eigen houding kiezen.
Met doorzettingsvermogen en de juiste focus kun je bereiken wat jij wilt."

 

Als Young Professional zul je vaak te maken krijgen met tegenslagen en veranderingen. Dat is precies waar de bijeenkomst op 14 november over gaat. Tijdens dit evenement vertelt Joseph Oubelkas alles over hoe je hier mee om kunt gaan.

Iedereen heeft een verhaal. Dat van Joseph Oubelkas (1980) gaat over omgaan met tegenslag en verandering. Over keuzevrijheid en doorzettingsvermogen. Op 24-jarige leeftijd wordt Joseph onterecht veroordeeld voor drugssmokkel. Hij krijgt 10 jaar celstraf en belandt onschuldig in een gevangenis in Marokko.

Onafhankelijk onderzoek van het ministerie van Buitenlandse Zaken wijst uit dat er geen enkel bewijs is. Ondanks de onterechte opsluiting en het harde gevangenisleven besluit Joseph er het beste van te maken. Hij relativeert, waardeert het kleine, koestert wat hij heeft en zet zijn verdriet, woede en frustratie om in positieve energie. Na 1637 dagen komt hij vrij: sterker, positiever en veerkrachtiger dan ooit.

Joseph’s verhaal is even bizar als inspirerend. Met zijn levensveranderende ervaring heeft hij inmiddels tienduizenden mensen geraakt, ontroerd, gemotiveerd en verder geholpen in het leven. Een lezing bijwonen of zijn boek(en) lezen zet je aan het denken, maakt je bewuster en geeft een enorme energieboost!


Programma

16.45: Inloop
17.00: Gastspreker Joseph Oubelkas
18.30: Borrel
20.00: Einde


Locatie: 

Brightlands Smart Services Campus
Smedestraat 2
6411 CR Heerlen

Register
  overview news & events