DoMiBo Brightlands Venlo

Event date: May 16, 201916:00u
End date: May 16, 2019

Donderdag 16 mei is het weer de 3e donderdag van de maand: tijd voor de campus DoMiBo netwerkborrel!

De DoMiBo van mei wordt georganiseerd door Arvalis, de adviespartner van de Limburgse agrosector. Vanaf 16:00 zijn jullie allemaal van harte welkom bij Q Food. Aanmelden is niet nodig. Tot dan!!

Over Arvalis
Nederland is na de Verenigde Staten de grootste exporteur van agrarische producten, wereldwijd worden Nederlandse boeren en tuinders geroemd om hun kennis en innovatieve voorsprong. Limburg is met haar ligging de euregionale exponent van dit imago.

Of het nu gaat om transport, verpakkingsmaterialen, kennisdeling of de voedingsmiddelenindustrie, je kunt het zo gek niet bedenken of er zijn agrarische ondernemers bij betrokken. De agrosector is een gigantisch netwerk met eindeloze kansen: een voedingsbodem voor business.

Arvalis – dochter van de Limburgse Land- en Tuinbouwbond – ondersteunt sinds jaar en dag veel van deze agrarische ondernemers bij het realiseren van hun ambities. Bijvoorbeeld door te helpen bij het opstellen van bedrijfsontwikkelingsplannen, tekenwerk, het aanvragen van vergunningen en subsidies, makelaardij, juridisch advies, en het realiseren van innovatietrajecten.

‘Arvalis maakt zich echter niet alleen hard voor het realiseren van de ambities van de agrarische sector’, zegt Michiel Geraedts, manager van Arvalis. ‘Alle ondernemers die hulp nodig hebben bij het realiseren van vergunningen, tekenwerk of andere gerelateerde adviezen zijn bij Arvalis aan het goede adres. Ons netwerk bij gemeenten en provincies is, naast de kennis en ervaring, essentieel in dit soort procedures. Daarnaast maken steeds meer ondernemers gebruik van onze mediators en werken we veel samen met de retailsector als het gaat om het aanjagen van ontwikkelingen en nieuwe projecten. Onze ambitie is de favoriete adviespartner te worden van de agro-, feed- en foodsector in Zuidoost-Nederland, waar we al een aanzienlijke groei doormaken.’

 

 

 

  overview news & events