Een Blinkende Toekomst

Event date: June 20, 201910:17u
End date: June 20, 2019

Help met jouw creatieve oplossingen schoonmakers bouwen aan een glansrijk leven nu én later!


Meer dan 300.000 schoonmakers werken elke dag hard om Nederland schoon te houden. Zij dromen net als iedereen van een glansrijke oude dag waarin ze genieten van en met familie, vrienden en welverdiende rust. Dromen over de toekomst kan je pas écht waarmaken als je basis nu ook goed is geregeld. Dus: een gezonde balans tussen werk en privé voor een fit leven vol energie (schoonmaak is een fysiek zwaar beroep!). Daarin komen schoonmakers en glazenwassers voor verschillende uitdagingen te staan, die zowel nu spelen alsook het dromen over later beïnvloeden. Daar liggen volop kansen!

Ontwikkel je oplossing
De toekomst is voor veel mensen die werken in de schoonmaakbranche een ‘blinde vlek’. Als we schoonmakers willen helpen aan een blinkende toekomst zullen we moeten zoeken naar nieuwe samenwerkingen en creatieve oplossingen. Heb jij die oplossing voor een blinkende toekomst?
In dit programma zijn we op zoek naar individuen en teams die hun kennis, ervaring of aniteit met de schoonmaak branche willen inzetten voor creatieve oplossingen.

Programma
25 maart Lancering programma
22 / 25 april Observatiedagen
26 april 12:00 Deadline aanmeldingen teams
7 mei Design Dag I: Empathize & Define
21 mei Design Dag II: Ideate & Proto
4 juni Design Dag III: Validatie MVP
11 juni Pitchtraining
20 juni Presentatie Dag

Meld je vóór 26 april 12:00 aan !

Aanmelden
  overview news & events