Breakfast Booster "nudging"

Event date: May 09, 201908:00u
End date: May 09, 2019


In vijf stappen een effectieve "nudge"

In deze Breakfast Booster krijg jij meer inzicht in HOE je effectieve nudges kan kiezen en toepassen in diensten en organisatie processen om het gedrag van klanten positief te stimuleren. Thomas Post en Pieter Verhallen laten zien hoe een Behavioural Screening werkt om de juiste keuzes voor nudges op het juiste moment in een proces te maken en daardoor een bepaald doel best mogelijk te bereiken.

Thomas Post

Thomas Post is Assistant Professor in Finance bij Maastricht University. In zijn onderzoek, onderwijs en consulting werk kijkt hij naar een breed spectrum van onderwerpen in de wereld van “Behavioural Finance”, inclusief gedrag van vastgoedinvesteerders, spaar- en hypotheekkeuzes en pensioencommunicatie.

Pieter Verhallen

Pieter Verhallen doet momenteel zijn PhD binnen het departement “Marketing & Supply Chain Management” bij Maastricht University School of Business and Economics. In zijn onderzoek kijkt hij naar hoe individuen kunnen worden aangespoord om betere financiële beslissingen te maken.

Over deze Breakfast Booster

Deze Breakfast Booster wordt georganiseerd door Brightlands Campus Greenort Venlo in samenwerking met UMIO | Maastricht University. Wij nodigen je van harte uit voor een informele ontbijtsessie en een sprankelende leer “boost” door de experts van UMIO. Ontmoet nieuwe mensen in een inspirerende setting en maak kennis met nieuwe inzichten die van pas komen in je dagelijkse praktijk. Dit alles in slechts twee uur!

Over UMIO | Maastricht University

UMIO is onderdeel van Maastricht University en verzorgt leer- en ontwikkeltrajecten voor individuele professionals en organisaties. Onze roots liggen bij de School of Business and Economics maar met onze diensten leggen we ook de verbinding met andere faculteiten en kennisgebieden om antwoord te bieden op multidisciplinaire uitdagingen in het professionele circuit.

  overview news & events