Kids Climate Conferentie 2019

Event date: September 20, 201915:00u
End date: September 22, 2019


In het weekend van vrijdag 20 tot zondag 22 september 2019 organiseren CenterParcs, de Gemeente Horst aan de Maas en WWF Nederland & België de Kids Climate Conferentie (KCC). KCC is dé junior klimaattop waarin kinderen tussen de 8 en 14 jaar zich buigen over natuur, klimaat, duurzaamheid en gezondheid. Wij weten dat jij betrokken bent bij de toekomst van onze aarde. We willen jou daarom graag uitnodigen deel te nemen en mee te werken aan deze unieke editie van onze Kids Climate Conference! Voor jou en je hele gezin is er een cottage beschikbaar vanaf vrijdagmiddag tot en met zondag.  

Deze 6e editie van KCC 2019 wordt in een heel aantrekkelijke, natuurlijke omgeving gehouden, in het natuurontwikkelingsgebied “Heerepeel” in de gemeente Horst aan de Maas. Een fantastische plek om met elkaar aan de slag te gaan met het thema: “Vanuit een goede, eerlijke bron groeien mooie dingen”, 

Tijdens het KCC-weekend willen we samen met boeren en tuinders, met boomkwekers en allerlei andere partners die met voeding bezig zijn, stappen zetten die leiden tot een betere wereld. Een groot thema hierin is ook het terugdringen en liefst zelfs het uitbannen van plastic in de gehele voedingsindustrie. Plastic vervuilt onze aarde en draagt nergens toe bij. Op de KCC kun je veel beleven en actief meedoen in het denken over slimme oplossingen die goed zijn voor de natuur. 

Jij mag hier bij zijn. Nee, eigenlijk moet je er bij zijn! Want we hebben jou nodig. Iedereen droomt toch van een betere wereld, en jij hebt een groot hart voor ons milieu en de natuur. 

We willen jou en je hele gezin daarom graag uitnodigen het weekend van vrijdag 20 tot zondag 22 september om deel te nemen en mee te werken aan deze unieke editie van onze Kids Climate Conference. Aan deelname en verblijf in de cottage zijn geen kosten verbonden. 

  overview news & events