LifeTec Zuid Eindejaarsbijeenkomst

Event date: December 09, 201914:00u
End date: December 09, 2019

Onderbouwing van de werking van uw innovatie én het betrekken van de juiste stakeholders zijn cruciale aspecten van een efficiënte marktentree strategie in de care, cure en medische technologie sector. Tijdens de Lifetec Zuid Eindejaarsbijeenkomst delen KplusV en partners en Mark Bloemendaal hun expertise in respectievelijk een bredere vroeg fase assessment en stakeholder analyse zodat u deze twee valkuilen kunt voorkomen in uw marktentree strategie.

Voorafgaand aan de workshops bieden we voorgeselecteerde start-ups de kans om hun product en/of dienst te pitchen voor een panel met experts uit de care, cure en diagnostiek sector. Maar ook ú heeft tijdens deze sessie de kans de start-up vanuit uw expertise te adviseren én zo inhoudelijk contact te leggen met dit bedrijf. De follow-up wordt conform de bewezen methode van MedtechPartners uitgevoerd.

Deze bijeenkomst brengt de netwerken LifetecZONe, Rabobank Business Innovation Team, LBDF, MedtechPartners, EIZT en LIME samen. We kijken dan ook uit naar een zeer interactieve middag en ondersteunen u in het netwerkgedeelte graag met het leggen van nieuwe contacten!

Datum en tijd
Dinsdag 9 december
14:00 - 18:30

Locatie
Rabobank kantoor Zuid Limburg West
Bergerweg 4, 6135 KD, Sittard

Meer informatie en aanmelden.

  overview news & events