Limburg Leads biedt start-ups en bedrijven van Brightlands kansen

Event date: May 15, 201911:00u
End date: May 16, 2019
Limburg Leads 1.jpg
Limburg Leads 2.jpg

Met Limburg Leads is het MECC Maastricht op 15 en 16 mei twee dagen hét euregionaal kennisevent met thema’s als circulariteit & duurzaamheid, digitalisering, talent en health. Voor Brightlands is het een ideaal podium om in contact te komen met euregionale bedrijven, beleidsmakers en experts, maar vooral ook om eigen de innovatiekracht te laten zien. 

Voor bedrijven en start-ups uit Brightlands is Limburg Leads dan ook een perfecte gelegenheid om zich te presenteren of anderszins de aandacht op zich te vestigen. Het levert tal van waardevolle ontmoetingen tussen grenzeloze ondernemers en andere netwerkpartners op. En daarmee vaak nieuwe kansen en zakelijke mogelijkheden. Limburg Leads biedt start-ups de mogelijkheid om zich te presenteren met een speciaal tarief van €750,- op het Start-Up-plein.

Ondernemers en start-ups vanuit Brightlands staan zeker niet alleen op Limburg Leads. Ook partners van het event hebben topsprekers aangetrokken. Die partners zijn Provincie Limburg, LIOF, LWV, ESZL, MKB Limburg, Brightlands, provincie Limburg, WijLimburg, FIT, LSU, World Trade Centre en Rabobank.

Vanuit Brightlands wordt hard gewerkt om een sterk inhoudelijk programma neer te zetten, dat wordt geprogrammeerd in de drie theaters in het MECC. Daarvoor is een reeks sprekers van niveau benaderd om vanuit de thema’s van Brightlands en van de afzonderlijke campussen hun inspirerend verhaal te komen vertellen. Verder zijn er masterclasses onder andere over talent en ondernemerschap. 

  overview news & events

Meer weten over deelnemen als standhouder op Limburg Leads of ander mogelijkheden om je als start-up of bedrijf vanuit Brightlands te laten zien?

Check dan de website van Limburg Leads of neem rechtstreeks contact op met Jop Thissen: jop.thissen@mecc.nl telefoon 06-20495508

Meer informatie