Masterclass Sport & Motivatie door Bram Tankink

Event date: April 16, 201916:30u
End date: April 16, 2019

Vanuit LIME is men gestart met een team dat aan het trainen is voor Limburgs Mooiste op 15 juni a.s. Op weg naar de 100 km van Limburgs Mooiste gaat het LIME start to bike team de uitdaging met zichzelf aan. Onder begeleiding van een team van professionals, docenten en studenten van o.a. fysiotherapie, ergotherapie en biometrie wordt de voortgang van de individuele fietsers gemeten en gemonitord. Ter inspiratie en motivatie worden er ook diverse masterclasses georganiseerd. 
 
De eerste masterclass wordt gegeven op 16 april door niemand minder dan Bram Tankink, in 2018 gestopt als wielerprof na vele jaren in het peloton gefietst te hebben als toegewijde knecht en wegkapitein van menig succesvol kopman in de ploegen Quickstep, Rabobank en LottoNL-Jumbo
Bram deelt tijdens de masterclass zijn positieve kijk op de wielersport én het leven. In zijn boek ‘Tank’ staan bijzondere verhalen en avonturen die hij op de fiets en in zijn leven meemaakte. Als professioneel wielrenner wist hij altijd de ploeg te motiveren. Doelen stellen, samen afzien en blijven vechten, jezelf tegenkomen en omgaan met tegenslagen en valpartijen. Nu zal hij alles inzetten om het LIME start to bike team en anderen te motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Zowel op sportgebied, als alle andere facetten van het leven. 

 
De masterclass zal plaatsvinden bij de Smart Services Campus en het zou leuk zijn als er ook wat Brightlands collega’s bij aanwezig zijn. 
Wellicht zijn er mensen van het Brightlands bike team geïnteresseerd om deel te nemen. 
 
Wel moet ik erbij vermelden dat de ruimte beperkt is dus ze moeten zich dan snel aanmelden want vol = vol! 
 
Datum: 
dinsdag 16 april 2019

Tijd

  • 16:30 uur inloop
  • 17:00 uur - 18:00 uur masterclass Bram Tankink: Spot & Motivatie

Locatie:
Brightlands Smart Services Campus, Smedestraat 2, Heerlen.

Parkeren:
Het is helaas niet mogelijk om te parkeren bij de Smart Services Campus, daarvoor kunt u uitwijken naar een aantal parkeerplaatsen in de omgeving. 
Parkeren is dan mogelijk in het Q-park bij het Loon of op de parkeerplaats bij Nieuw Eyckholt, langs de autoweg. Zie daarvoor bijgaand de informatie. 

Aanmelden
 
 

  overview news & events