Met het Brightlands Team naar Limburgs Mooiste?

Event date: June 15, 201908:00u
End date: June 15, 2019

Brightlands fietst mee met de 28e editie van Limburgs Mooiste wielerevenement dat plaatsvindt op 15 juni. Ben je sportief en wil je graag meedoen met hét fietsevenement van Zuid Limburg. Meld je dan aan voor het Brightlands team.
Je kunt je vóór 9 mei inschrijven via het mailadres: info.smartservices@brightlands.com met vermelding van je naam, telefoonnummer, bedrijf en shirtmaat. Wij formeren een team dat op 15 juni een afstand naar keuze gaat fietsen.

Shirts en inschrijfgeld zijn voor rekening van Brightlands. Er zijn 25 plekken beschikbaar. Inschrijving vindt plaats op volgorde binnenkomst. We hebben er zin in !

Bij het invullen van onderstaand registratie formulier ga je automatisch akkoord met de volgende voorwaarden:
  • Deelname geschiedt op eigen risico. De organisator en Brightlands zijn niet aansprakelijk voor enige schade.
  • De Deelnemer verklaart dat hij/zij aan de eis voldoet van een goede (psychische en fysieke) gezondheid en dat hij/zij zich voldoende heeft voorbereid op het evenement (door middel van training enzovoort).
  • De Deelnemer verleent bij deelname toestemming aan de Organisator  en Brightlands om foto’s en beeldmateriaal gemaakt tijdens (of rond) het evenement waarop de Deelnemer zichtbaar is, openbaar te maken.
  • De organisator en Brightlands nemen de persoonsgegevens van de deelnemer op in een bestand, welke gebruikt kan worden om informatie over het evenement aan de deelnemer te sturen. De persoonsgegevens worden niet verstrekt aan derden.
  • Organisatie en Brightlands is niet aansprakelijk voor diefstal, vermissing, beschadiging of verlies van persoonlijke eigendommen.
Meer informatie
  overview news & events