Themabijeenkomst: ondernemen met politiek

Event date: January 30, 202020:00u
End date: January 30, 2020


Op 30 januari vindt de tweede avond Ondernemen met Politiek plaats bij Graaf ter Horst in Horst. Een enerverende avond waarin de brug wordt geslagen tussen ondernemen en politiek. Jouw mening telt. Praat mee, discussieer mee en creëer samen het ondernemerslandschap van de toekomst in Horst aan de Maas.

De bijeenkomst wordt ingevuld met gastsprekers en een interactieve paneldiscussie. Burgemeester, Ryan Palmen, trapt af. Hij houdt een betoog waarom ondernemers, het tempo van de gemeente niet bij kunnen houden. Gevolgd door Ralph Coenen van Vitracress Real. Hij is met zijn bedrijf in 5 jaar tijd uitgegroeid tot het Google van de verse kruiden. Hoe heeft hij dit gerealiseerd door creatief om te gaan met politiek? Gedeputeerde Hubert Mackus vertelt hoe de provincie ondernemerschap faciliteert. Weke maatregelen nemen zij om jou de ruimte te bieden om te ondernemen? Hoe gaat de provincie bijvoorbeeld om met de PFAS- en stikstofproblematiek?


Zijn er onderwerpen of vragen zijn die jij als ondernemer graag behandeld wilt hebben door Ryan, Ralph of Hubert? Draag ze aan via ondernemenmetpolitiek@cda-hadm.nl. We sluiten af met een borrel waar de mogelijkheid is om na te praten. Uiteraard ben je vrij om een (Collega) ondernemer mee te nemen. Vermeld deze dan even bij de aanmelding.

Aanmelden kan tot en met vrijdag 17 januari via ondernemenmetpolitiek@cda-hadm.nl.

  overview news & events