menu

Deltastar Nutrients vestigt zich op Brightlands Campus Greenport Venlo

november 10, 2016


Deltastar Nutrients B.V., sinds 1994 gevestigd in Venlo, is importeur en distributeur van hoogwaardige voedingssupplementen zoals vitamines, mineralen en kruiden uit de VS. Daarnaast ontwikkelt DeltaStar eigen producten. Door de groei van het bedrijf is het huidige pand in Venlo te klein geworden. De mogelijkheden tot uitbreiding binnen de huidige vestiging zijn echter beperkt en ook het realiseren van een geconditioneerd lab is op de huidige locatie niet mogelijk. Daarom is besloten een nieuw pand te bouwen op een nieuwe locatie.

Deltastar heeft, in samenwerking met gemeente Venlo, ervoor gekozen om zich te vestigen naast de Villa Flora, op het gebied van de Brightlands Campus Greenport Venlo. Stephan Satijn, wethouder Economische Zaken en Kennisinfrastructuur van de gemeente Venlo, is verheugd dat Deltastar zich vestigt op de Brightlands Campus Greenport Venlo: “Deltastar levert een waardevolle bijdrage aan de Brightlands Campus Greenport Venlo, omdat het uitstekend past in het campus-concept. De aantrekkingskracht van de campus vergroot doordat Deltastar zich hier als een van de pioniers vestigt."

Brightlands Campus Greenport Venlo
Brightlands Campus Greenport Venlo ontwikkelt zich tot de vierde campus in Limburg onder de Brightlands paraplu. In het gebied rondom Venlo, waar agribusiness, innovatie en logistiek de hoofdrol spelen, zal de Brightlands Campus Greenport Venlo zich richten op Gezonde Voeding, ‘Future Farming’ (Kweken & Telen van de toekomst) en ‘Biobased Materials’ (Alternatieve Grondstoffen & Voedingsbronnen) .

Ook gedeputeerde Twan Beurskens (Economie en Kennisinfrastructuur van de provincie Limburg) is verheugd dat Deltastar heeft besloten zich op het terrein van Brightlands Campus Greenport Venlo te vestigen: "De komst van dit bedrijf op de Brightlands Campus Greenport Venlo biedt deze doorontwikkeling een vliegende start die van grote waarde is voor de economische ontwikkeling van Limburg.”

  overview news & events

Want to stay up to speed with the latest from Brightlands? Register for our newsletter?

Sign me up!